4.9 uit 9 Google Reviews

De mogelijkheden van Zoho Creator:

  • Eenvoudige drag-and-drop functie
  • Low-code: 90% van de complexiteit is weg
  • Van Android tot iOS: apps die werken op ieder apparaat
  • Automatische AI-toepassingen zonder programmeren
  • Ruim 550 vooraf gebouwde integraties

Eenvoudig apps creëren

Heb je regelmatig goede ideeën voor apps die de productiviteit, creativiteit of het werkplezier van jouw team zouden verbeteren? Dan loop je ongetwijfeld ook tegen de beperkingen aan: wie heeft er genoeg verstand van programmeren en coderen om die apps te gaan ontwikkelen tegen een redelijk bedrag? Met Zoho Creator kun jij jouw ideeën tot een realiteit maken. In deze tool ontwikkel je namelijk eenvoudig apps die je direct kunt inzetten en die jou en het team helpen. Of het nu gaat om een dashboard om verkopen te volgen, de logistiek in kaart te brengen of voor de onboarding van nieuwe werknemers. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Drag-and-drop

Het grootste voordeel van Zoho Creator is de eenvoud. Het ‘zware’ werk is namelijk door de developers van Zoho gedaan. Zo heeft Creator meer dan 550 vooraf ingebouwde integraties die het mogelijk maken om al jouw tools te koppelen aan de app. Bovendien is het bouwen van de app makkelijker dan ooit dankzij een praktisch ‘drag-and-drop' systeem. Zo heb je nauwelijks programmeer- of codeer kennis nodig om in Zoho Creator aan de slag te gaan. Dankzij de low-code bouwomgeving maak je gemakkelijk de perfecte applicatie om jouw bedrijfsproces te optimaliseren.

Bouw op bestaande apps

Zoho Creator bied je de kans om een hele nieuwe app te bouwen, maar ook om te bouwen aan een bestaande app en deze uit te breiden met specifieke functies. Je kunt hierbij gebruikmaken van de expertise van Prosolic in samenwerking met Zoho, dat van zichzelf al meer dan 50 slimme applicaties heeft gebouwd die de bedrijfsprocessen van veel bedrijven hebben geoptimaliseerd. Je kunt dus snel aan de slag en integreert eenvoudig de door jouw gewenste tools aan de nieuwe app. Er zijn bestaande koppelingen van de belangrijkste bedrijfssoftware, zoals SAP of Exact.

Klantcases

Ontdek wat wij voor onze klanten hebben betekend

Bekijk alles
kelly sikkema cg60 wxjvc4 unsplash

Lease berekening maken

Leaseproces

istock 1347264285

Automatisch offertes genereren

Offertegenerator

implementatie

Zoho CRM & Zoho Creator

Innovatie binnen de financiële lease sector

fotor 2023 5 5 16 23 49

Digitaliseren van een test

Psychologische test

fotor 2023 5 5 16 3 4

Geïntegreerde app

Urenregistratie

istock 1145882183 1400x600

Digitaliseren van obligaties

Obligatietool

De zoho apps op een rijtje
crm 64

Zoho CRM

Een uitgebreide applicatie met de beste oplossingen voor klantbeheer in één pakket. Zoho CRM helpt met het bouwen aan duurzame klantrelaties en beter rendement.

sign 64

Zoho Sign

Onderteken, verstuur en beheer jouw documenten overal veilig. Zoho Sign is een complete app voor zakelijke, digitale ondertekening.

bookings 64

Zoho Bookings

Voorkom dubbele boekingen, gemiste afspraken en vertraagde betalingen met Zoho Bookings. De alles-in-één app op het gebied van planning en agenda's.

forms 64

Zoho Forms

Maak en beheer je formulier online. Eenvoudig en snel met Zoho Forms. Deze tool helpt je om gegevens efficiënt op te halen en koppelt eenvoudig met andere apps van Zoho.

marketingautomation 64

Zoho Marketing Automation

Beheer al jouw marketingactiviteiten op één locatie met Zoho Marketing Automation. Dé tool waarbij al jouw marketingkanalen bij elkaar komen in één tool. Zo versterk je jouw marketingfunnel en verander je leads sneller in vaste klanten.

social 64

Zoho Social

Plan berichten in op alle social media-kanalen, bekijk de resultaten in een overzichtelijk dashboard en maak gebruik van het algoritme om te plaatsen op de ideale tijdstippen. Met Zoho Social ligt de social media-wereld aan je voeten.

campaigns 64

Zoho Campaigns

Met Zoho Campaigns heb je alle behoeftes op het gebied van e-mailmarketing in één tool. Van het maken van campagnes en templates tot het automatiseren van workflows. Met Zoho Campaigns kun je aan de slag.

pagesense 64

Zoho Pagesense

Precies weten wat een bezoeker op jouw website doet en daarop inspelen met gepersonaliseerde content? Dat kan met Zoho Pagesense. Daarmee verhoog je snel het aantal conversies op jouw website.

books 64

Zoho Books

De alles-in-1 accounting software van Zoho heet Zoho Books. Met Zoho Books beheer je al jouw financiën, stel je offertes en facturen op, automatiseer je zakelijke workflows en creëer je samenwerking tussen afdelingen. Ideaal voor kleinere bedrijven.

inventory 64

Zoho Inventory

Alle facetten van voorraadbeheer in één tool. Met Zoho Inventory heb je grip op alles wat met voorraadbeheer te maken heeft. Van orderbeheer tot productttracking en controle op voorraadniveaus. Bovendien integreer je Zoho Inventory met alle belangrijke verkoopkanalen én CRM-tools.

subscriptions 64

Zoho Subscriptions

Van begin tot eind grip op het facturatieproces van jouw klanten. Met Zoho Subscriptions weet je precies wat de status is van een factuur, stuur je eenvoudig herinneringen, automatiseer je herhalende facturaties en word je op tijd betaald. Altijd.

desk 64

Zoho Desk

Communicatie naar klanten is een van de belangrijkste elementen van een bedrijf. Met Zoho Desk maak je die communicatie makkelijk, overzichtelijk en zorg je sneller voor tevreden klanten. Jouw klantenservice direct naar een hoger niveau.

assist 64

Zoho Assist

Problemen oplossen op afstand, zonder gedoe en efficiënt. Met Zoho Assist leveren jouw medewerkers snel externe support voor klanten via een webgebaseerde, on-demand supportsysteem. Zoho Assist helpt je om klanten of relaties op afstand te helpen door middel van een veilige en betrouwbare cloudgebaseerde oplossing.

projects 64

Zoho Projects

Samen als team werken, een goede planning bijhouden en werken in een project waar je maar wilt. Met Zoho Projects heb je de juiste tool voor projectbeheer in huis.

sprints 64

Zoho Sprints

Werken in teamverband brengt vaak onzekerheden en verrassingen met zich mee. Daarom is het belangrijk dat teams met duidelijke afspraken en herhaalbare aanpak werken om projecten zo succesvol te kunnen oppakken. Zoho Sprints ondersteunt in die aanpak en helpt om projectmanagement te optimaliseren.

workdrive 64

Zoho Workdrive

Zoho Workdrive is dé online bestandsbeheer tool voor teams die succesvol samenwerken. Met de veilige, online werkruimte kunnen teamleden alles kwijt: van brainstorms tot eindproducten.

mail 64

Zoho Mail

Een veilige en professionele oplossing voor zakelijke mail. Dat is wat Zoho Mail de juiste optie maakt voor ieder bedrijf met een behoefte op het gebied van een goede mailoplossing. Met Zoho Mail heb je snel en eenvoudig jouw mailbehoefte opgelost.

creator 64

Zoho Creator

Binnen ieder bedrijf zijn er wel behoeftes of ideeën over hoe apps de samenwerking, productiviteit of efficiëntie kunnen verbeteren. Met Zoho Creator kun je deze ideeën omzetten in realiteit. Creator is een low-code platform dat helpt om de apps te maken die jou en jouw bedrijf helpen.

analytics 64

Zoho Analytics

Snel en eenvoudig data-analyses uitvoeren met data van verschillende platformen? Zoho Analytics brengt deze data bijeen en geeft je de mogelijkheid om eenvoudig rapportages te draaien en inzicht te geven.

flow 64

Zoho Flow

Automatiseer je bedrijfsprocessen door apps onderling te verbinden. Met Zoho Flow zorg je voor een efficiënte gegevensoverdracht en breng je de informatie van jouw bedrijf in één workflow.

De mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken?

Nuria helpt je graag verder

Dat kan altijd! Vraag een adviesgesprek aan, laat weten waar jij tegenaan loopt en wij zorgen voor een advies op maat!

Adviesgesprek aanvragen
nuria sales marketing prosolic