4.9 uit 8 Google Reviews

De mogelijkheden van Zoho Desk

  • Beheer meerdere support kanalen in één tool
  • Optimaliseer processen en automatiseer terugkerende handelingen
  • Integreer Zoho Desk met andere platformen
  • Bespaar tijd met een AI-aangedreven assistent

Alle kanalen in één tool

De ene klant stuurt een berichtje via Facebook Messenger, een ander stuurt een mail naar de Helpdesk of vult een bericht in op de website. Soms is het overzicht even weg waar er nog berichten open staan. En een onbeantwoord bericht van een klant is natuurlijk niet wat je wil. Met Zoho Desk breng je al deze kanalen samen in één supportticketsysteem. Dit systeem helpt je de processen te stroomlijnen en direct en snel de vraag van de klant te beantwoorden en op te lossen. In één overzicht heb je alle communicatie met de klant uit het verleden zodat je precies weet hoe je daar op in moet spelen. Zo kun je de klant het beste helpen.

Productiviteit medewerkers

Niet alleen de klant plukt de vruchten van Zoho Desk, ook de medewerkers van je bedrijf gaan erop vooruit. Zoho Desk verhoogt de productiviteit van jouw team doordat ze veel efficiënter met klanten kunnen communiceren én doordat veel voorkomende problemen worden geautomatiseerd of door de klant zelf kunnen worden opgelost. Dit zorgt voor blije klanten, opgeluchte medewerkers en meer productiviteit.

24/7 support

Met Zoho Desk kun je 24/7 support aanbieden aan klanten door een goede zelfservice aan te bieden. Je bouwt met Desk een kennisplatform en gebruikerscommunity op dat klanten helpt om veelvoorkomende vragen zelf te beantwoorden. Deze support is vooral ideaal als jouw bedrijf de internationale markt bedient en dus in veel verschillende tijdzones werkt. Komt de klant er onverhoopt toch niet uit? Dan is er altijd een medewerker beschikbaar die meekijkt.

AI-aangedreven assistentie

Veel vragen van klanten kunnen aan de voorkant al worden afgevangen, zonder dat er een medewerker aan te pas komt. Met een goed geïnstrueerde AI-assistent kun je al veel klanten helpen. Ze stellen hun vraag aan de computer, die uit een enorme kennisbank vist en de vraag snel kunnen beantwoorden. Vaak tot tevredenheid van de klant. Ook hier geldt: mocht de AI-assistent niet afdoende zijn, dan wordt de klant alsnog doorgezet naar een medewerker.

Ontdek Zoho

Neem ook een kijkje bij de andere applicaties van Zoho en ontdek de diverse mogelijkheden voor het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen.

Klantcases

Ontdek wat wij voor onze klanten hebben betekend

Bekijk alles
fotor 2023 5 5 18 7 16

Zoho Desk

Support automatisering

De zoho apps op een rijtje
crm 64

Zoho CRM

Een uitgebreide applicatie met de beste oplossingen voor klantbeheer in één pakket. Zoho CRM helpt met het bouwen aan duurzame klantrelaties en beter rendement.

sign 64

Zoho Sign

Onderteken, verstuur en beheer jouw documenten overal veilig. Zoho Sign is een complete app voor zakelijke, digitale ondertekening.

bookings 64

Zoho Bookings

Voorkom dubbele boekingen, gemiste afspraken en vertraagde betalingen met Zoho Bookings. De alles-in-één app op het gebied van planning en agenda's.

forms 64

Zoho Forms

Maak en beheer je formulier online. Eenvoudig en snel met Zoho Forms. Deze tool helpt je om gegevens efficiënt op te halen en koppelt eenvoudig met andere apps van Zoho.

marketingautomation 64

Zoho Marketing Automation

Beheer al jouw marketingactiviteiten op één locatie met Zoho Marketing Automation. Dé tool waarbij al jouw marketingkanalen bij elkaar komen in één tool. Zo versterk je jouw marketingfunnel en verander je leads sneller in vaste klanten.

social 64

Zoho Social

Plan berichten in op alle social media-kanalen, bekijk de resultaten in een overzichtelijk dashboard en maak gebruik van het algoritme om te plaatsen op de ideale tijdstippen. Met Zoho Social ligt de social media-wereld aan je voeten.

campaigns 64

Zoho Campaigns

Met Zoho Campaigns heb je alle behoeftes op het gebied van e-mailmarketing in één tool. Van het maken van campagnes en templates tot het automatiseren van workflows. Met Zoho Campaigns kun je aan de slag.

pagesense 64

Zoho Pagesense

Precies weten wat een bezoeker op jouw website doet en daarop inspelen met gepersonaliseerde content? Dat kan met Zoho Pagesense. Daarmee verhoog je snel het aantal conversies op jouw website.

books 64

Zoho Books

De alles-in-1 accounting software van Zoho heet Zoho Books. Met Zoho Books beheer je al jouw financiën, stel je offertes en facturen op, automatiseer je zakelijke workflows en creëer je samenwerking tussen afdelingen. Ideaal voor kleinere bedrijven.

inventory 64

Zoho Inventory

Alle facetten van voorraadbeheer in één tool. Met Zoho Inventory heb je grip op alles wat met voorraadbeheer te maken heeft. Van orderbeheer tot productttracking en controle op voorraadniveaus. Bovendien integreer je Zoho Inventory met alle belangrijke verkoopkanalen én CRM-tools.

subscriptions 64

Zoho Subscriptions

Van begin tot eind grip op het facturatieproces van jouw klanten. Met Zoho Subscriptions weet je precies wat de status is van een factuur, stuur je eenvoudig herinneringen, automatiseer je herhalende facturaties en word je op tijd betaald. Altijd.

desk 64

Zoho Desk

Communicatie naar klanten is een van de belangrijkste elementen van een bedrijf. Met Zoho Desk maak je die communicatie makkelijk, overzichtelijk en zorg je sneller voor tevreden klanten. Jouw klantenservice direct naar een hoger niveau.

assist 64

Zoho Assist

Problemen oplossen op afstand, zonder gedoe en efficiënt. Met Zoho Assist leveren jouw medewerkers snel externe support voor klanten via een webgebaseerde, on-demand supportsysteem. Zoho Assist helpt je om klanten of relaties op afstand te helpen door middel van een veilige en betrouwbare cloudgebaseerde oplossing.

projects 64

Zoho Projects

Samen als team werken, een goede planning bijhouden en werken in een project waar je maar wilt. Met Zoho Projects heb je de juiste tool voor projectbeheer in huis.

sprints 64

Zoho Sprints

Werken in teamverband brengt vaak onzekerheden en verrassingen met zich mee. Daarom is het belangrijk dat teams met duidelijke afspraken en herhaalbare aanpak werken om projecten zo succesvol te kunnen oppakken. Zoho Sprints ondersteunt in die aanpak en helpt om projectmanagement te optimaliseren.

workdrive 64

Zoho Workdrive

Zoho Workdrive is dé online bestandsbeheer tool voor teams die succesvol samenwerken. Met de veilige, online werkruimte kunnen teamleden alles kwijt: van brainstorms tot eindproducten.

mail 64

Zoho Mail

Een veilige en professionele oplossing voor zakelijke mail. Dat is wat Zoho Mail de juiste optie maakt voor ieder bedrijf met een behoefte op het gebied van een goede mailoplossing. Met Zoho Mail heb je snel en eenvoudig jouw mailbehoefte opgelost.

creator 64

Zoho Creator

Binnen ieder bedrijf zijn er wel behoeftes of ideeën over hoe apps de samenwerking, productiviteit of efficiëntie kunnen verbeteren. Met Zoho Creator kun je deze ideeën omzetten in realiteit. Creator is een low-code platform dat helpt om de apps te maken die jou en jouw bedrijf helpen.

analytics 64

Zoho Analytics

Snel en eenvoudig data-analyses uitvoeren met data van verschillende platformen? Zoho Analytics brengt deze data bijeen en geeft je de mogelijkheid om eenvoudig rapportages te draaien en inzicht te geven.

flow 64

Zoho Flow

Automatiseer je bedrijfsprocessen door apps onderling te verbinden. Met Zoho Flow zorg je voor een efficiënte gegevensoverdracht en breng je de informatie van jouw bedrijf in één workflow.

De mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken?

Annee helpt je graag verder

Dat kan altijd! Vraag een adviesgesprek aan, laat weten waar jij tegenaan loopt en wij zorgen voor een advies op maat!

Adviesgesprek aanvragen
annee eigenaar business consultant prosolic