4.9 uit 8 Google Reviews

Zoho apps voor marketing

Zoho apps om je marketing te automatiseren

Als je denkt dat je meer marketeers nodig hebt, kijk dan eerst naar wat er geautomatiseerd kan worden. Niet alleen zal je marketingproces efficiënter verlopen, ook je marketeers kunnen hun werk beter uitvoeren. Ontdek wat de Zoho applicaties voor marketing voor jou kunnen betekenen.

campaigns 64
Zoho Campaigns
pagesense 64
Zoho Pagesense
marketingautomation 64
Zoho Marketing Automation
social 64
Zoho Social

Haal alles uit je marketing met Zoho

Of het nu om het binnenhalen van goede leads gaat of het opzetten en uitvoeren van goed doordachte online campagnes. Met de marketing automatisering tools van Zoho haal je het maximale uit je campagnes en leer je jouw doelgroep door en door kennen. Je wilt tenslotte precies weten wat wel en niet werkt bij je doelgroep. Prosolic helpt je met het combineren en implementeren van de juiste applicaties en functionaliteiten voor de meest efficiënte inzet van je marketingtools.

Hulp bij social media

Beheer en plan al je content en kanalen zoals LinkedIn, Facebook, Instagram, YouTube en TikTok vanuit één platform. Met toegang tot je eigen contentkalender en dashboard weet je precies wat wanneer op de planning staat en wat je content voor interactie oplevert. Met inzicht in je data en statistieken heb jij de informatie in handen om potentiële klanten op het juiste moment te benaderen en te stimuleren.

social 64
Zoho Social
mailcampagnes

Mailcampagnes versturen

E-mails zijn een fantastische tool om potentiële klanten betrokken te houden bij je bedrijf. Met de krachtige e-mailsoftware Zoho Campaigns ontwerp, automatiseer en verstuur je al jouw mailcampagnes met gemak. Maar met een e-mailmarketingtool alleen heb je weinig grip op de resultaten. Integreer je e-mailmarketingtool zoals MailChimp of Zoho Campaigns daarom met Zoho CRM en meet precies wat jouw e-mailcampagnes opleveren en waar waardevolle kansen liggen.

campaigns 64
Zoho Campaigns

Marketing automation

Met de marketingtools van Zoho wordt samenwerken voor marketing en sales ineens een stuk makkelijker én interessanter. Zet Zoho in voor je marketing automation en creëer solide verkoopkansen aan de hand van een puntensysteem. Hierbij worden marketing qualified leads eerst gevoed en gestimuleerd met behulp van marketing om ze te transformeren naar sales qualified leads: het moment om de potentiële klant te bellen.

marketingautomation 64
Zoho Marketing Automation

PageSense

Altijd al willen weten hoe je website presteert en hoe jouw online bezoekers zich gedragen? Met Zoho PageSense heb je de mogelijkheid in handen om je websitebezoekers te analyseren en een gepersonaliseerde ervaring te bieden. Je kunt klanten zelfs om feedback vragen of experimenten opzetten in de vorm van A/B-testen om te zien wat beter werkt. Zo optimaliseer je niet alleen je website, maar verhoog je ook je conversies!

pagesense 64
Zoho Pagesense

Meer weten?

Heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie toch nog een aantal vragen? Neem gerust contact op. Onze specialisten zitten voor je klaar. Ga je liever een keer om tafel zitten om je marketing proces te bespreken? Plan dan gratis en vrijblijvend een adviesgesprek in.

De zoho apps op een rijtje

crm 64

Zoho CRM

Een uitgebreide applicatie met de beste oplossingen voor klantbeheer in één pakket. Zoho CRM helpt met het bouwen aan duurzame klantrelaties en beter rendement.

sign 64

Zoho Sign

Onderteken, verstuur en beheer jouw documenten overal veilig. Zoho Sign is een complete app voor zakelijke, digitale ondertekening.

bookings 64

Zoho Bookings

Voorkom dubbele boekingen, gemiste afspraken en vertraagde betalingen met Zoho Bookings. De alles-in-één app op het gebied van planning en agenda's.

forms 64

Zoho Forms

Maak en beheer je formulier online. Eenvoudig en snel met Zoho Forms. Deze tool helpt je om gegevens efficiënt op te halen en koppelt eenvoudig met andere apps van Zoho.

marketingautomation 64

Zoho Marketing Automation

Beheer al jouw marketingactiviteiten op één locatie met Zoho Marketing Automation. Dé tool waarbij al jouw marketingkanalen bij elkaar komen in één tool. Zo versterk je jouw marketingfunnel en verander je leads sneller in vaste klanten.

social 64

Zoho Social

Plan berichten in op alle social media-kanalen, bekijk de resultaten in een overzichtelijk dashboard en maak gebruik van het algoritme om te plaatsen op de ideale tijdstippen. Met Zoho Social ligt de social media-wereld aan je voeten.

campaigns 64

Zoho Campaigns

Met Zoho Campaigns heb je alle behoeftes op het gebied van e-mailmarketing in één tool. Van het maken van campagnes en templates tot het automatiseren van workflows. Met Zoho Campaigns kun je aan de slag.

pagesense 64

Zoho Pagesense

Precies weten wat een bezoeker op jouw website doet en daarop inspelen met gepersonaliseerde content? Dat kan met Zoho Pagesense. Daarmee verhoog je snel het aantal conversies op jouw website.

books 64

Zoho Books

De alles-in-1 accounting software van Zoho heet Zoho Books. Met Zoho Books beheer je al jouw financiën, stel je offertes en facturen op, automatiseer je zakelijke workflows en creëer je samenwerking tussen afdelingen. Ideaal voor kleinere bedrijven.

inventory 64

Zoho Inventory

Alle facetten van voorraadbeheer in één tool. Met Zoho Inventory heb je grip op alles wat met voorraadbeheer te maken heeft. Van orderbeheer tot productttracking en controle op voorraadniveaus. Bovendien integreer je Zoho Inventory met alle belangrijke verkoopkanalen én CRM-tools.

subscriptions 64

Zoho Subscriptions

Van begin tot eind grip op het facturatieproces van jouw klanten. Met Zoho Subscriptions weet je precies wat de status is van een factuur, stuur je eenvoudig herinneringen, automatiseer je herhalende facturaties en word je op tijd betaald. Altijd.

desk 64

Zoho Desk

Communicatie naar klanten is een van de belangrijkste elementen van een bedrijf. Met Zoho Desk maak je die communicatie makkelijk, overzichtelijk en zorg je sneller voor tevreden klanten. Jouw klantenservice direct naar een hoger niveau.

assist 64

Zoho Assist

Problemen oplossen op afstand, zonder gedoe en efficiënt. Met Zoho Assist leveren jouw medewerkers snel externe support voor klanten via een webgebaseerde, on-demand supportsysteem. Zoho Assist helpt je om klanten of relaties op afstand te helpen door middel van een veilige en betrouwbare cloudgebaseerde oplossing.

projects 64

Zoho Projects

Samen als team werken, een goede planning bijhouden en werken in een project waar je maar wilt. Met Zoho Projects heb je de juiste tool voor projectbeheer in huis.

sprints 64

Zoho Sprints

Werken in teamverband brengt vaak onzekerheden en verrassingen met zich mee. Daarom is het belangrijk dat teams met duidelijke afspraken en herhaalbare aanpak werken om projecten zo succesvol te kunnen oppakken. Zoho Sprints ondersteunt in die aanpak en helpt om projectmanagement te optimaliseren.

workdrive 64

Zoho Workdrive

Zoho Workdrive is dé online bestandsbeheer tool voor teams die succesvol samenwerken. Met de veilige, online werkruimte kunnen teamleden alles kwijt: van brainstorms tot eindproducten.

mail 64

Zoho Mail

Een veilige en professionele oplossing voor zakelijke mail. Dat is wat Zoho Mail de juiste optie maakt voor ieder bedrijf met een behoefte op het gebied van een goede mailoplossing. Met Zoho Mail heb je snel en eenvoudig jouw mailbehoefte opgelost.

creator 64

Zoho Creator

Binnen ieder bedrijf zijn er wel behoeftes of ideeën over hoe apps de samenwerking, productiviteit of efficiëntie kunnen verbeteren. Met Zoho Creator kun je deze ideeën omzetten in realiteit. Creator is een low-code platform dat helpt om de apps te maken die jou en jouw bedrijf helpen.

analytics 64

Zoho Analytics

Snel en eenvoudig data-analyses uitvoeren met data van verschillende platformen? Zoho Analytics brengt deze data bijeen en geeft je de mogelijkheid om eenvoudig rapportages te draaien en inzicht te geven.

flow 64

Zoho Flow

Automatiseer je bedrijfsprocessen door apps onderling te verbinden. Met Zoho Flow zorg je voor een efficiënte gegevensoverdracht en breng je de informatie van jouw bedrijf in één workflow.

De mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken?

Annee helpt je graag verder

Dat kan altijd! Vraag een adviesgesprek aan, laat weten waar jij tegenaan loopt en wij zorgen voor een advies op maat!

Adviesgesprek aanvragen
annee eigenaar business consultant prosolic