4.9 uit 9 Google Reviews

Je werk efficiënter en inzichtelijker

Koppeling Zoho Books en Exact Online

Profiteer van alle voordelen met de koppeling van Zoho Books en Exact online.

De koppeling Zoho Books en Exact Online is vanaf nu een feit. Zoho Books en Exact Online zijn twee softwaresystemen die voorheen alleen los van elkaar gebruikt werden. Beide systemen zijn er om werk efficiënter en inzichtelijk te maken. Weet je niet welk systeem je liever inzet om efficiënter te werken? Goed nieuws! Het wordt samengebracht doordat Zoho Books nu te koppelen is aan Exact Online. Wil je de mogelijkheden voor jouw bedrijf graag persoonlijk bespreken? Plan dan gratis en vrijblijvend een adviesgesprek in.

Zoho Books: efficiënte boekhouding

Wil je je financiën beheren, aangiftes voorbereiden of samenwerkingen tussen meerdere afdelingen automatiseren? Zoho Books kan je hierbij helpen. In een overzichtelijk dashboard laat het softwaresysteem je zien hoe je ervoor staat. Zoho Books is eenvoudig in te stellen waardoor je snel je financiën kunt inzien, beheren en bewerken. Door de gebruiksvriendelijkheid zijn belastingaangiftes minder belastend en krijg je inzicht in verplichtingen zoals verkoopbelasting en belastingformulieren. Met de implementatie van accountingsoftware Zoho Books worden betalingen opgevolgd met automatische betalingsherinneringen. Ook factureren is wat bij de service van Zoho Books hoort.

Als je werkprocessen eenvoudiger wilt maken, is Zoho Books de oplossing. Wil je niet meer alles zelf bijhouden, zodat je je kan focussen op andere zaken? Accountingsoftware neemt zorgen over je boekhouding weg en creëert overzicht. Dit betekent dat je tijd bespaart. Door de integraties van Zoho Books verloopt communicatie tussen verschillende afdelingen feilloos, snel en efficiënt.

books 64
Zoho Books

Wat kun je met Exact Online?

Exact Online heeft veel overeenkomsten met Zoho Books en is een goede aanvulling op de accountingsoftware van Zoho Books. Exact Online levert software met meerdere functionaliteiten voor boekhouding, human resource management, customer relationship management, e-business en enterprise resource planning. Exact Online wordt al door veel bedrijven gebruikt en heeft ook ERP-systemen in de cloud. De software van Exact Online wordt ingezet om verschillende werkzaamheden te automatiseren. Naast boekhouden, zijn er ook licenties waarbij jij je kunt richten op projectmanagement, handel of productie. Boekhouden behoort altijd tot de standaard functionaliteit van de software van Exact Online en is uit te breiden met de uitgebreidere versies.

Net als Zoho Books, werkt Exact Online ook met betalingsherinneringen en facturen. Exact Online biedt gebruiksvriendelijke software aan waar ieder bedrijf mee kan werken. Met de software van Exact Online ben je er zeker van dat je efficiënt te werk gaat. Niet alleen efficiënt werken staat hoog in het vaandel bij Exact Online, ook innovatie is hier belangrijk. Er worden regelmatig nieuwe functionaliteiten toegevoegd zoals bijvoorbeeld urenregistratie op een smartwatch en mobiel factureren.

Nog efficiënter werken: koppeling Zoho Books en Exact Online

De functionaliteiten van deze twee softwaresystemen komen samen. Zoho Books is tegenwoordig ook te koppelen aan Exact Online. Ga nog efficiënter te werk door deze twee softwaresystemen aan elkaar te koppelen. Op deze manier haal je er alles uit om werkzaamheden binnen het bedrijf zo soepel mogelijk te laten verlopen. Alles gaat online en automatisch, zonder dat je hier veel omkijken naar heeft. Door Zoho Books te koppelen met Exact Online maak je boekhouden in combinatie met human resource management, customer relationship management, e-business en enterprise resource planning nog eenvoudiger. Met REST API van Exact Online is het eenvoudig om automatisch gegevens over te zetten naar interne systemen zoals een CRM-systeem. Daarnaast kun je gegevens ook extraheren en koppelen aan Zoho Books.

crm 64
Zoho CRM
books 64
Zoho Books

Koppeling Zoho Books en Exact Online: de voordelen op een rij

De koppeling tussen Zoho Books en Exact Online brengt veel nieuwe mogelijkheden met zich mee. Nog meer inzicht en data, zodat je efficiënt te werk kunt gaan. Dit zijn de belangrijkste voordelen van de koppeling tussen Zoho Books en Exact Online:

  • Korte implementatie
  • Verkoopfacturen en administratie vanuit Zoho Books opslaan in Exact Online
  • Automatische synchronisatie en aflettering van debiteuren tussen Zoho Books en Exact Online
  • Optimale synchronisatie door het CRM-systeem te koppelen aan Exact Online
  • Informatie ophalen uit zowel Zoho Books als Exact Online voor betere rapportages

Dit is slechts een greep uit de voordelen die de koppeling tussen Zoho Books en Exact Online biedt. Met de juiste API-koppeling bespaart uw bedrijf veel tijd en geld.

Aan de slag met Zoho Books en Exact Online

Koppeling Zoho Books en Exact Online implementeren bij je bedrijf? Dat is mogelijk. Als je Zoho Books al gebruikt en dit aan wilt vullen met de inzichten vanuit Exact Online dan ben je er zeker van dat je alle informatie op de juiste plek hebt. Andersom geldt dit natuurlijk ook, als je Exact Online gewend bent en dit uit wilt breiden met de accountingsoftware van Zoho Books.

Prosolic helpt jou graag met de implementatie hiervan. We zorgen voor een snelle implementatie, zodat je snel met de software kunt werken. Daarnaast staan we je graag persoonlijk te woord en kijken we wat er mogelijk is. Efficiënter werken? Neem gerust contact met ons op over koppeling Zoho Books en Exact Online.

De mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken?

Nuria helpt je graag verder

Dat kan altijd! Vraag een adviesgesprek aan, laat weten waar jij tegenaan loopt en wij zorgen voor een advies op maat!

Adviesgesprek aanvragen
nuria sales marketing prosolic