4.9 uit 9 Google Reviews

Wat we doen

Bedrijfsprocessen analyseren en optimaliseren

Een succesvolle optimalisatie van jouw bedrijfsproces vraagt om een grondige analyse. Daarom helpt Prosolic je met het getailleerd in kaart brengen van jouw proces en voorziet je van het beste advies voor de optimale inrichting én automatisering ervan.

bedrijfsprocessen

Beginnen bij het begin

Waarom Prosolic de beste start
voor procesoptimalisatie
is

Zijn jouw bedrijfsprocessen goed ingericht denk je? En heb je daar de juiste software voor? Is het antwoord op beide vragen nee, of twijfel je, dan ben je aan het juiste adres. Bij Prosolic bieden we namelijk niet zomaar softwareoplossingen aan. We helpen je eerst met het in kaart brengen van je bedrijfsprocessen voordat we je adviseren over de optimalisatie ervan. In het ziekenhuis laat je je ook niet opereren voordat je een uitgebreide diagnose hebt gehad, toch?

Ontdek een manier van werken die duurzaam en toekomstbestendig is

Duidelijk inzichtelijk waar de knelpunten zitten

Ben je eigen klanten nóg beter van dienst

Bespaar kostbare tijd en geld

Waarom een procesanalyse zo belangrijk is

Het succes van je organisatie wordt onder andere bepaald door de efficiëntie van je bedrijfsprocessen. Inefficiënte bedrijfsprocessen kosten namelijk niet alleen tijd en geld, maar veroorzaken intern vaak een hoop frustratie. Door het uitvoeren van een grondige procesanalyse, ontdekken we waar de knelpunten en verbetermogelijkheden zitten. Zo weet je zeker dat het advies dat je krijgt ook echt de optimalisatie is die jouw bedrijf of afdeling nodig heeft. Denk hierbij aan processen op het gebied van sales, marketing, finance, support en projectmanagement.

Van bedrijfsproces naar software

 

Kennismaking

Of je nu automatisch wil factureren, je supportafdeling opnieuw wilt inrichten of je salesproces wilt automatiseren. Iedere optimalisatie begint bij Prosolic met een persoonlijke kennismaking. Op die manier proberen we inzicht te krijgen in je huidige bedrijfsprocessen en wensen. Weet je niet precies wat je nodig hebt, maar weet je wel wat je wilt bereiken? Of ben je benieuwd wat je uit je bedrijfsprocessen kunt halen? Ook dan denken we uiteraard graag met je mee. Gezamenlijk brengen we de organisatie en de bedrijfsprocessen in kaart zodat we de volgende stap kunnen bepalen.

Procesanalyse

Jullie geven aan iets te willen doen met – bijvoorbeeld – sales. Dan is het vervolgens aan ons om dit proces stap voor stap te doorlopen; van het eerste belletje tot de afhandeling. Per stap wordt de inhoud volledig uitgewerkt. Dit houdt in dat we de datastructuur bepalen en daarnaast de gewenste functionaliteiten zoals automatische mailtjes, berekeningen en koppelingen in kaart brengen. Deze uitgebreide analyse doen we om het proces zo gedetailleerd mogelijk in kaart te brengen.

Het intern creëren van draagvlak is een belangrijk onderdeel voor de optimalisatie van een bedrijfsproces. Daarom betrekken we gebruikers uit verschillende lagen van de organisatie bij het proces: directieleden, managers en medewerkers. Zo weten we precies wat jullie als organisatie uit jullie systemen willen halen en waar de verbeterpunten zitten. Prosolic zorgt ervoor dat het de investering waard is.

Advies

Op basis van de verzamelde data ontvang je maatwerk advies van ons. Dit is advies over de optimale inrichting van het bedrijfsproces op basis van de analyse én advies over hoe wij dit geoptimaliseerde proces met de software van Zoho zouden automatiseren of inrichten. De reden dat wij met Zoho werken heeft te maken de professionaliteit en flexibiliteit die wij zo belangrijk vinden. Ieder bedrijf is anders, en met de software van Zoho hebben we de mogelijkheid om kwalitatief maatwerk te leveren. Zo is advies op maat ook een oplossing op maat.

fotor 2023 5 5 14 38 18

Waarom Zoho?

Zoho beschikt over een totaalpakket. Voor vrijwel ieder bedrijfsproces is er software, en dat voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Als experts kiezen wij voor Zoho omdat we weten dat we daar de beste resultaten voor onze klanten mee halen.

Wil je met ons aan de slag met de optimalisatie. Dan geven we je ook advies over de opvolging:

Gerelateerde klantcases

Lees hier meer over de ervaring van onze klanten

Bekijk alles
fotor 2023 5 5 16 17 2

Controleren van gegevens

Updaten klantendata

fotor 2023 5 5 16 3 4

Geïntegreerde app

Urenregistratie

istock 1347264285

Automatisch offertes genereren

Offertegenerator

De mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken?

Nuria helpt je graag verder

Dat kan altijd! Vraag een adviesgesprek aan, laat weten waar jij tegenaan loopt en wij zorgen voor een advies op maat!

Adviesgesprek aanvragen
nuria sales marketing prosolic