4.9 uit 8 Google Reviews

Zoho apps voor finance

Je financiële zaken op orde met de apps van zoho

Van facturatie tot voorraadbeheer en accounting. Heb al je financiële en administratieve zaken op orde en automatiseer tijdrovende en repeterende handelingen makkelijk met de Finance applicaties van Zoho. Ontdek de mogelijkheden.

subscriptions 64
Zoho Subscriptions
inventory 64
Zoho Inventory
books 64
Zoho Books

Altijd en overal op de hoogte van je financiën met Zoho Finance

Snelle betalingen, lagere operationele kosten en meer controle op je cashflow. Klinkt goed toch? Krijg ultieme grip op je order-to-cash proces met hulp van de juiste tools. Prosolic helpt je bij het selecteren en implementeren van de juiste ondersteuning. Niet alleen jij zult merken dat financiële processen soepeler verlopen, ook je klanten zijn uiterst tevreden. Wat het extra prettig maakt? Zoho applicaties beheer je vanaf desktop, tablet en smartphone, oftewel: altijd en overal meer controle.

Boekhouding

Zeker wanneer je bedrijf groeiende is, wil je dat je financiële processen moeiteloos met je meegroeien. Met de accounting software Zoho Books beheer je makkelijk en overzichtelijk je financiën en kun je zakelijke workflows automatiseren. Ontvang cashflow rapportages en weet waar je aan toe bent. Zelfs je verplichtingen in de vorm van belastingaangiftes worden in Zoho Books voorbereid en inzichtelijk gemaakt.

Goed om te weten: gebruik je Exact Online? Ook dan bieden we koppelingen met Zoho aan.

books 64
Zoho Books
finance

Automatisering verkooporders tot -facturen

Het opmaken van orders en versturen van facturen ging nog nooit zo makkelijk. Met de handige finance applicaties van Zoho kun je orders en facturen via diverse kanalen sturen en hoef je zelf niet te denken aan het sturen van herinneringen. Zo weet je zeker dat je betalingen altijd op tijd binnenkrijgt. Je kunt je orders en facturen zelfs personaliseren in de huisstijl van je bedrijf. Ben je benieuwd hoe wij jouw financiële proces zouden automatiseren? Plan dan vrijblijvend een afspraak in.

Productbeheer, voorraadbeheer en abonnementsbeheer

Beheer je orders, producten en voorraad makkelijk in één overzicht en laat je verkopen groeien! Zoho maakt ieder aspect van verkoop tot verzending beheersbaar zodat jij precies weet wat er speelt op het gebied van verkoop, voorraad, betaling en levering. Ook als je betalingen in abonnementsvorm ontvangt, bijvoorbeeld bij een lidmaatschap, regelen we voor je dat deze betalingen niet iedere keer handmatig hoeft uit te voeren. Regel ieder aspect van je automatische facturatie van begin tot eind en loop nooit een betaling mis.

Meer weten?

Heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie toch nog een aantal vragen? Neem gerust contact op. Onze specialisten zitten voor je klaar. Ga je liever een keer om tafel zitten om je finance proces te bespreken? Plan dan gratis en vrijblijvend een adviesgesprek in.

De zoho apps op een rijtje

crm 64

Zoho CRM

Een uitgebreide applicatie met de beste oplossingen voor klantbeheer in één pakket. Zoho CRM helpt met het bouwen aan duurzame klantrelaties en beter rendement.

sign 64

Zoho Sign

Onderteken, verstuur en beheer jouw documenten overal veilig. Zoho Sign is een complete app voor zakelijke, digitale ondertekening.

bookings 64

Zoho Bookings

Voorkom dubbele boekingen, gemiste afspraken en vertraagde betalingen met Zoho Bookings. De alles-in-één app op het gebied van planning en agenda's.

forms 64

Zoho Forms

Maak en beheer je formulier online. Eenvoudig en snel met Zoho Forms. Deze tool helpt je om gegevens efficiënt op te halen en koppelt eenvoudig met andere apps van Zoho.

marketingautomation 64

Zoho Marketing Automation

Beheer al jouw marketingactiviteiten op één locatie met Zoho Marketing Automation. Dé tool waarbij al jouw marketingkanalen bij elkaar komen in één tool. Zo versterk je jouw marketingfunnel en verander je leads sneller in vaste klanten.

social 64

Zoho Social

Plan berichten in op alle social media-kanalen, bekijk de resultaten in een overzichtelijk dashboard en maak gebruik van het algoritme om te plaatsen op de ideale tijdstippen. Met Zoho Social ligt de social media-wereld aan je voeten.

campaigns 64

Zoho Campaigns

Met Zoho Campaigns heb je alle behoeftes op het gebied van e-mailmarketing in één tool. Van het maken van campagnes en templates tot het automatiseren van workflows. Met Zoho Campaigns kun je aan de slag.

pagesense 64

Zoho Pagesense

Precies weten wat een bezoeker op jouw website doet en daarop inspelen met gepersonaliseerde content? Dat kan met Zoho Pagesense. Daarmee verhoog je snel het aantal conversies op jouw website.

books 64

Zoho Books

De alles-in-1 accounting software van Zoho heet Zoho Books. Met Zoho Books beheer je al jouw financiën, stel je offertes en facturen op, automatiseer je zakelijke workflows en creëer je samenwerking tussen afdelingen. Ideaal voor kleinere bedrijven.

inventory 64

Zoho Inventory

Alle facetten van voorraadbeheer in één tool. Met Zoho Inventory heb je grip op alles wat met voorraadbeheer te maken heeft. Van orderbeheer tot productttracking en controle op voorraadniveaus. Bovendien integreer je Zoho Inventory met alle belangrijke verkoopkanalen én CRM-tools.

subscriptions 64

Zoho Subscriptions

Van begin tot eind grip op het facturatieproces van jouw klanten. Met Zoho Subscriptions weet je precies wat de status is van een factuur, stuur je eenvoudig herinneringen, automatiseer je herhalende facturaties en word je op tijd betaald. Altijd.

desk 64

Zoho Desk

Communicatie naar klanten is een van de belangrijkste elementen van een bedrijf. Met Zoho Desk maak je die communicatie makkelijk, overzichtelijk en zorg je sneller voor tevreden klanten. Jouw klantenservice direct naar een hoger niveau.

assist 64

Zoho Assist

Problemen oplossen op afstand, zonder gedoe en efficiënt. Met Zoho Assist leveren jouw medewerkers snel externe support voor klanten via een webgebaseerde, on-demand supportsysteem. Zoho Assist helpt je om klanten of relaties op afstand te helpen door middel van een veilige en betrouwbare cloudgebaseerde oplossing.

projects 64

Zoho Projects

Samen als team werken, een goede planning bijhouden en werken in een project waar je maar wilt. Met Zoho Projects heb je de juiste tool voor projectbeheer in huis.

sprints 64

Zoho Sprints

Werken in teamverband brengt vaak onzekerheden en verrassingen met zich mee. Daarom is het belangrijk dat teams met duidelijke afspraken en herhaalbare aanpak werken om projecten zo succesvol te kunnen oppakken. Zoho Sprints ondersteunt in die aanpak en helpt om projectmanagement te optimaliseren.

workdrive 64

Zoho Workdrive

Zoho Workdrive is dé online bestandsbeheer tool voor teams die succesvol samenwerken. Met de veilige, online werkruimte kunnen teamleden alles kwijt: van brainstorms tot eindproducten.

mail 64

Zoho Mail

Een veilige en professionele oplossing voor zakelijke mail. Dat is wat Zoho Mail de juiste optie maakt voor ieder bedrijf met een behoefte op het gebied van een goede mailoplossing. Met Zoho Mail heb je snel en eenvoudig jouw mailbehoefte opgelost.

creator 64

Zoho Creator

Binnen ieder bedrijf zijn er wel behoeftes of ideeën over hoe apps de samenwerking, productiviteit of efficiëntie kunnen verbeteren. Met Zoho Creator kun je deze ideeën omzetten in realiteit. Creator is een low-code platform dat helpt om de apps te maken die jou en jouw bedrijf helpen.

analytics 64

Zoho Analytics

Snel en eenvoudig data-analyses uitvoeren met data van verschillende platformen? Zoho Analytics brengt deze data bijeen en geeft je de mogelijkheid om eenvoudig rapportages te draaien en inzicht te geven.

flow 64

Zoho Flow

Automatiseer je bedrijfsprocessen door apps onderling te verbinden. Met Zoho Flow zorg je voor een efficiënte gegevensoverdracht en breng je de informatie van jouw bedrijf in één workflow.

De mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken?

Annee helpt je graag verder

Dat kan altijd! Vraag een adviesgesprek aan, laat weten waar jij tegenaan loopt en wij zorgen voor een advies op maat!

Adviesgesprek aanvragen
annee eigenaar business consultant prosolic