4.9 uit 8 Google Reviews

Zoho apps voor sales

Zoho apps om jouw sales
mee te boosten

Optimaliseer ook jouw salesproces en heb altijd en overal direct inzicht in lopende salestrajecten zonder je druk te hoeven maken over het missen van leads, afspraken of opvolgen van offertes. Ontdek wat de verschillende Zoho applicaties voor Sales voor jou kunnen betekenen.

sign 64
Zoho Sign
forms 64
Zoho Forms
crm 64
Zoho CRM
bookings 64
Zoho Bookings

Hogere conversies minder zorgen

Werkzaam in de sales, wil je oog houden voor de klant en je business. Je wilt tenslotte presteren. Wat je niet wilt is kostbare tijd kwijt zijn aan administratieve randzaken, of erger: dat je verkoopkansen misloopt. En het mooie is, dat hoeft ook niet. Door alle tijdrovende stappen te automatiseren met de Sales Apps van Zoho, creëer je ruimte en overzicht. Zo kun jij je focussen op belangrijkere zaken. Dit begint met een goed CRM-systeem in de basis en kan aangevuld worden met andere functionaliteiten. Prosolic helpt je graag met het maken van de juiste keuzes voor een efficiënt salesproces.

Altijd en overal inzicht

Heb alle informatie van je klanten en relaties direct en overal tot je beschikking. Met het CRM-systeem van Zoho zorgen we ervoor dat alles in één overzicht beschikbaar is: van offerte tot contactgegevens. Geheel in te richten zoals jij dat wil én koppelbaar met andere apps voor optimale functionaliteit. Zo weet je precies welke afspraken je met klanten hebt gemaakt, wat de status van een opdracht is, wanneer je voor het laatst contact hebt gehad en hoe je ze het beste kunt bereiken.

crm 64
Zoho CRM
fotor 2023 5 5 15 35 27

Nooit een verkoopkans mislopen

Je leadgeneratie vanuit verschillende kanalen op één plek laten binnenkomen, beheren en opvolgen met de mogelijkheid tot geautomatiseerde taken en het toevoegen van notities. Op die manier weet je zeker dat je ooit een lead misloopt. Geen enkele stap wordt overgeslagen en we richten de omgeving op zo’n manier in dat we de gebruikers sturen in het proces dat ze moeten doorlopen: stapsgewijs en overzichtelijk.

Offerte traject

Het offertetraject kan een ontzettend tijdrovend en veelomvattend proces zijn. Daarbij wil je jouw klanten en relaties zo snel mogelijk van dienst zijn. Gebruik Zoho voor Sales voor het automatisch generen en opstellen van offertes en het sturen van herinneringen. Met de app Zoho Signs is het zelfs mogelijk om de offerte digitaal te ondertekenen.

crm 64
Zoho CRM
sign 64
Zoho Sign
forms 64
Zoho Forms

Inzicht in je salesorganisatie

Heb dagelijks inzicht in de cijfers en prestaties van je bedrijf of afdeling middels gepersonaliseerde dashboards en datasheets. Op die manier weet je exact wat er speelt binnen je organisatie en waar sturing nodig is. Neem daarnaast bijtijds belangrijke beslissingen die van grote invloed kunnen zijn op je bedrijf.

crm 64
Zoho CRM
analytics 64
Zoho Analytics

Makkelijk afspraken inplannen

Afspraken inplannen ging nog nooit zo makkelijk. Met de app Zoho Bookings beheer je makkelijk je agenda en kun je geautomatiseerd boekingen ontvangen. Erg handig bijvoorbeeld wanneer je klanten de mogelijkheid wil bieden om een afspraak in te plannen. Wil je dit eens testen of ben je benieuwd wat Prosolic op het gebied van sales voor jóúw organisatie kan betekenen? Plan dan gratis en vrijblijvend een adviesgesprek in.

bookings 64
Zoho Bookings

Meer weten?

Heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie toch nog een aantal vragen? Neem gerust contact op. Onze specialisten zitten voor je klaar. Ga je liever een keer om tafel zitten om je sales proces te bespreken? Plan dan gratis en vrijblijvend een adviesgesprek in.

De Zoho apps op een rijtje

crm 64

Zoho CRM

Een uitgebreide applicatie met de beste oplossingen voor klantbeheer in één pakket. Zoho CRM helpt met het bouwen aan duurzame klantrelaties en beter rendement.

sign 64

Zoho Sign

Onderteken, verstuur en beheer jouw documenten overal veilig. Zoho Sign is een complete app voor zakelijke, digitale ondertekening.

bookings 64

Zoho Bookings

Voorkom dubbele boekingen, gemiste afspraken en vertraagde betalingen met Zoho Bookings. De alles-in-één app op het gebied van planning en agenda's.

forms 64

Zoho Forms

Maak en beheer je formulier online. Eenvoudig en snel met Zoho Forms. Deze tool helpt je om gegevens efficiënt op te halen en koppelt eenvoudig met andere apps van Zoho.

marketingautomation 64

Zoho Marketing Automation

Beheer al jouw marketingactiviteiten op één locatie met Zoho Marketing Automation. Dé tool waarbij al jouw marketingkanalen bij elkaar komen in één tool. Zo versterk je jouw marketingfunnel en verander je leads sneller in vaste klanten.

social 64

Zoho Social

Plan berichten in op alle social media-kanalen, bekijk de resultaten in een overzichtelijk dashboard en maak gebruik van het algoritme om te plaatsen op de ideale tijdstippen. Met Zoho Social ligt de social media-wereld aan je voeten.

campaigns 64

Zoho Campaigns

Met Zoho Campaigns heb je alle behoeftes op het gebied van e-mailmarketing in één tool. Van het maken van campagnes en templates tot het automatiseren van workflows. Met Zoho Campaigns kun je aan de slag.

pagesense 64

Zoho Pagesense

Precies weten wat een bezoeker op jouw website doet en daarop inspelen met gepersonaliseerde content? Dat kan met Zoho Pagesense. Daarmee verhoog je snel het aantal conversies op jouw website.

books 64

Zoho Books

De alles-in-1 accounting software van Zoho heet Zoho Books. Met Zoho Books beheer je al jouw financiën, stel je offertes en facturen op, automatiseer je zakelijke workflows en creëer je samenwerking tussen afdelingen. Ideaal voor kleinere bedrijven.

inventory 64

Zoho Inventory

Alle facetten van voorraadbeheer in één tool. Met Zoho Inventory heb je grip op alles wat met voorraadbeheer te maken heeft. Van orderbeheer tot productttracking en controle op voorraadniveaus. Bovendien integreer je Zoho Inventory met alle belangrijke verkoopkanalen én CRM-tools.

subscriptions 64

Zoho Subscriptions

Van begin tot eind grip op het facturatieproces van jouw klanten. Met Zoho Subscriptions weet je precies wat de status is van een factuur, stuur je eenvoudig herinneringen, automatiseer je herhalende facturaties en word je op tijd betaald. Altijd.

desk 64

Zoho Desk

Communicatie naar klanten is een van de belangrijkste elementen van een bedrijf. Met Zoho Desk maak je die communicatie makkelijk, overzichtelijk en zorg je sneller voor tevreden klanten. Jouw klantenservice direct naar een hoger niveau.

assist 64

Zoho Assist

Problemen oplossen op afstand, zonder gedoe en efficiënt. Met Zoho Assist leveren jouw medewerkers snel externe support voor klanten via een webgebaseerde, on-demand supportsysteem. Zoho Assist helpt je om klanten of relaties op afstand te helpen door middel van een veilige en betrouwbare cloudgebaseerde oplossing.

projects 64

Zoho Projects

Samen als team werken, een goede planning bijhouden en werken in een project waar je maar wilt. Met Zoho Projects heb je de juiste tool voor projectbeheer in huis.

sprints 64

Zoho Sprints

Werken in teamverband brengt vaak onzekerheden en verrassingen met zich mee. Daarom is het belangrijk dat teams met duidelijke afspraken en herhaalbare aanpak werken om projecten zo succesvol te kunnen oppakken. Zoho Sprints ondersteunt in die aanpak en helpt om projectmanagement te optimaliseren.

workdrive 64

Zoho Workdrive

Zoho Workdrive is dé online bestandsbeheer tool voor teams die succesvol samenwerken. Met de veilige, online werkruimte kunnen teamleden alles kwijt: van brainstorms tot eindproducten.

mail 64

Zoho Mail

Een veilige en professionele oplossing voor zakelijke mail. Dat is wat Zoho Mail de juiste optie maakt voor ieder bedrijf met een behoefte op het gebied van een goede mailoplossing. Met Zoho Mail heb je snel en eenvoudig jouw mailbehoefte opgelost.

creator 64

Zoho Creator

Binnen ieder bedrijf zijn er wel behoeftes of ideeën over hoe apps de samenwerking, productiviteit of efficiëntie kunnen verbeteren. Met Zoho Creator kun je deze ideeën omzetten in realiteit. Creator is een low-code platform dat helpt om de apps te maken die jou en jouw bedrijf helpen.

analytics 64

Zoho Analytics

Snel en eenvoudig data-analyses uitvoeren met data van verschillende platformen? Zoho Analytics brengt deze data bijeen en geeft je de mogelijkheid om eenvoudig rapportages te draaien en inzicht te geven.

flow 64

Zoho Flow

Automatiseer je bedrijfsprocessen door apps onderling te verbinden. Met Zoho Flow zorg je voor een efficiënte gegevensoverdracht en breng je de informatie van jouw bedrijf in één workflow.

De mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken?

Annee helpt je graag verder

Dat kan altijd! Vraag een adviesgesprek aan, laat weten waar jij tegenaan loopt en wij zorgen voor een advies op maat!

Adviesgesprek aanvragen
annee eigenaar business consultant prosolic