4.9 uit 8 Google Reviews

De mogelijkheden van Zoho Analytics:

  • Data-import uit veel verschillende bronnen
  • Maak jouw rapportage op maat
  • Schakel de hulp in van AI-assistent Zia
  • Visuele ondersteuning bij rapportages
  • Uitstekend beveiligd en zeer gebruiksvriendelijk

Efficiënte Business Intelligence

Met Zoho Analytics heb je de tool in handen voor sterke en uitgebreide data-analyses die jouw bedrijf of organisatie vooruithelpen. In Zoho Analytics komen alle databronnen die je hebt namelijk samen. Van populaire cloud- en on-premise databases tot maatwerk apps en populaire zakelijke apps: Analytics brengt het samen in één tool en een overzichtelijk dashboard. Verbind en combineer de gegevens van deze databronnen om te komen tot analyses die tot de kern van de zaak komen.

Kom je er even niet uit? Zia helpt

Ben je desondanks toch even het overzicht kwijt of wil je hulp bij het berekenen van de cijfers? Dan staat de AI-assistent van Zoho, Zia, voor je klaar. Je kunt Zia bijvoorbeeld vragen wat de omzet van de afgelopen maand was en je krijgt direct een overzichtelijk dashboard met diverse rapportages. Je kunt Zia echter ook inzetten voor prognoses, om te vragen naar toekomstige trends, voor wat-als-analyses en veel meer. Met Zia haal je het meeste uit de data.

Visualiseer de uitkomsten

Van ruwe data naar overzichtelijke grafieken. In Zoho Analytics kun je precies aangeven hoe jij de data wilt weergeven zodat het voor iedereen duidelijk is. Dankzij het eenvoudige drag-and-drop systeem maak je in een handomdraai de grafieken, widgets, draaitabellen of tabelweergaven die je helpen om de rapportages inzichtelijk en overzichtelijk te maken.

Waardevolle inzichten

Met Zoho Analytics creëer je waardevolle inzichten waar je als bedrijf direct op kunt inspelen. Zo zie je trends al in kaart voordat iemand anders ze ziet en kun je belangrijke beslissingen maken op basis van data in plaats van gevoel. Stel daarnaast de juiste KPI's in zodat voor iedereen duidelijk is waar we naartoe werken en waar de aandacht op ligt.

Meer van Zoho

Zoho Analytics is één van die ontzettend slimme softwareoplossingen die Zoho aanbiedt. Neem ook zeker een kijkje bij de andere apps van Zoho of plan gratis en vrijblijvend een adviesgesprek in met een van onze consultants.

De zoho apps op een rijtje
crm 64

Zoho CRM

Een uitgebreide applicatie met de beste oplossingen voor klantbeheer in één pakket. Zoho CRM helpt met het bouwen aan duurzame klantrelaties en beter rendement.

sign 64

Zoho Sign

Onderteken, verstuur en beheer jouw documenten overal veilig. Zoho Sign is een complete app voor zakelijke, digitale ondertekening.

bookings 64

Zoho Bookings

Voorkom dubbele boekingen, gemiste afspraken en vertraagde betalingen met Zoho Bookings. De alles-in-één app op het gebied van planning en agenda's.

forms 64

Zoho Forms

Maak en beheer je formulier online. Eenvoudig en snel met Zoho Forms. Deze tool helpt je om gegevens efficiënt op te halen en koppelt eenvoudig met andere apps van Zoho.

marketingautomation 64

Zoho Marketing Automation

Beheer al jouw marketingactiviteiten op één locatie met Zoho Marketing Automation. Dé tool waarbij al jouw marketingkanalen bij elkaar komen in één tool. Zo versterk je jouw marketingfunnel en verander je leads sneller in vaste klanten.

social 64

Zoho Social

Plan berichten in op alle social media-kanalen, bekijk de resultaten in een overzichtelijk dashboard en maak gebruik van het algoritme om te plaatsen op de ideale tijdstippen. Met Zoho Social ligt de social media-wereld aan je voeten.

campaigns 64

Zoho Campaigns

Met Zoho Campaigns heb je alle behoeftes op het gebied van e-mailmarketing in één tool. Van het maken van campagnes en templates tot het automatiseren van workflows. Met Zoho Campaigns kun je aan de slag.

pagesense 64

Zoho Pagesense

Precies weten wat een bezoeker op jouw website doet en daarop inspelen met gepersonaliseerde content? Dat kan met Zoho Pagesense. Daarmee verhoog je snel het aantal conversies op jouw website.

books 64

Zoho Books

De alles-in-1 accounting software van Zoho heet Zoho Books. Met Zoho Books beheer je al jouw financiën, stel je offertes en facturen op, automatiseer je zakelijke workflows en creëer je samenwerking tussen afdelingen. Ideaal voor kleinere bedrijven.

inventory 64

Zoho Inventory

Alle facetten van voorraadbeheer in één tool. Met Zoho Inventory heb je grip op alles wat met voorraadbeheer te maken heeft. Van orderbeheer tot productttracking en controle op voorraadniveaus. Bovendien integreer je Zoho Inventory met alle belangrijke verkoopkanalen én CRM-tools.

subscriptions 64

Zoho Subscriptions

Van begin tot eind grip op het facturatieproces van jouw klanten. Met Zoho Subscriptions weet je precies wat de status is van een factuur, stuur je eenvoudig herinneringen, automatiseer je herhalende facturaties en word je op tijd betaald. Altijd.

desk 64

Zoho Desk

Communicatie naar klanten is een van de belangrijkste elementen van een bedrijf. Met Zoho Desk maak je die communicatie makkelijk, overzichtelijk en zorg je sneller voor tevreden klanten. Jouw klantenservice direct naar een hoger niveau.

assist 64

Zoho Assist

Problemen oplossen op afstand, zonder gedoe en efficiënt. Met Zoho Assist leveren jouw medewerkers snel externe support voor klanten via een webgebaseerde, on-demand supportsysteem. Zoho Assist helpt je om klanten of relaties op afstand te helpen door middel van een veilige en betrouwbare cloudgebaseerde oplossing.

projects 64

Zoho Projects

Samen als team werken, een goede planning bijhouden en werken in een project waar je maar wilt. Met Zoho Projects heb je de juiste tool voor projectbeheer in huis.

sprints 64

Zoho Sprints

Werken in teamverband brengt vaak onzekerheden en verrassingen met zich mee. Daarom is het belangrijk dat teams met duidelijke afspraken en herhaalbare aanpak werken om projecten zo succesvol te kunnen oppakken. Zoho Sprints ondersteunt in die aanpak en helpt om projectmanagement te optimaliseren.

workdrive 64

Zoho Workdrive

Zoho Workdrive is dé online bestandsbeheer tool voor teams die succesvol samenwerken. Met de veilige, online werkruimte kunnen teamleden alles kwijt: van brainstorms tot eindproducten.

mail 64

Zoho Mail

Een veilige en professionele oplossing voor zakelijke mail. Dat is wat Zoho Mail de juiste optie maakt voor ieder bedrijf met een behoefte op het gebied van een goede mailoplossing. Met Zoho Mail heb je snel en eenvoudig jouw mailbehoefte opgelost.

creator 64

Zoho Creator

Binnen ieder bedrijf zijn er wel behoeftes of ideeën over hoe apps de samenwerking, productiviteit of efficiëntie kunnen verbeteren. Met Zoho Creator kun je deze ideeën omzetten in realiteit. Creator is een low-code platform dat helpt om de apps te maken die jou en jouw bedrijf helpen.

analytics 64

Zoho Analytics

Snel en eenvoudig data-analyses uitvoeren met data van verschillende platformen? Zoho Analytics brengt deze data bijeen en geeft je de mogelijkheid om eenvoudig rapportages te draaien en inzicht te geven.

flow 64

Zoho Flow

Automatiseer je bedrijfsprocessen door apps onderling te verbinden. Met Zoho Flow zorg je voor een efficiënte gegevensoverdracht en breng je de informatie van jouw bedrijf in één workflow.

De mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken?

Annee helpt je graag verder

Dat kan altijd! Vraag een adviesgesprek aan, laat weten waar jij tegenaan loopt en wij zorgen voor een advies op maat!

Adviesgesprek aanvragen
annee eigenaar business consultant prosolic