4.9 uit 9 Google Reviews

Low Code

Je processen optimaliseren met eenvoudig te maken applicaties op maat? Het kan met low code.

Wat is low code?

Low code biedt een visuele manier van ontwikkelen. Waar een traditionele developer applicaties ontwikkelt op basis van code, biedt een low-code-platform de mogelijkheid om snel en doelgericht applicaties op maat te ontwikkelen. Hiervoor is geen of slechts zeer beperkte kennis van programmeren vereist.

Een low-code-ontwikkelaar bouwt zijn product in een grafische, visuele omgeving. Hij ontwikkelt op organische wijze software die inspeelt op een specifieke uitdaging. Doordat de low code (2 woorden) zeer intuïtief werkt, is een applicatie met low code bouwen vele malen sneller dan het realiseren van een applicatie op traditionele wijze, op basis van code.

Er bestaan verschillende low code platforms. Een toonaangevend low code platform is bijvoorbeeld Zoho Creator, dat onderdeel is van Zoho One, een veelomvattend, gebruiksvriendelijk softwarepakket voor bedrijven. Dankzij Zoho Creator is Zoho zeer flexibel, het past zich eenvoudig aan iedere bedrijfssituatie aan, doordat voor specifieke uitdagingen relatief gemakkelijk een doelgerichte softwareapplicatie kan worden ontwikkeld op basis van low code.

creator 64
Zoho Creator

Waarom low code development?

Low code development is een praktische manier van ontwikkelen: door de visuele omgeving is het gemakkelijk te begrijpen. In de huidige markt, waarin de technologische ontwikkelingen en uitdagingen elkaar op de voet volgen, zijn developers veelgevraagd. Low code development ondervangt een deel van deze uitdaging: heb je enige affiniteit met development, dan kun je gemakkelijk zelf aan de slag met low code. Hiervoor is geen of nauwelijks programmeerkennis vereist.

Verder heeft low code als voordeel dat het zich efficiënter laat inzetten om zeer specifieke uitdagingen het hoofd te bieden. Traditionele ontwikkeling op basis van code is veelal geneigd eerder generiek of allesomvattend te zijn vanwege het arbeidsintensieve bouwproces. Low code development daarentegen kan, dankzij de snelle en gemakkelijke manier van ontwikkelen, wendbaarder te werk gaan: met low code is er slechts weinig moeite nodig om een bestaande applicatie toe te spitsen of een geheel nieuwe applicatie op maat te ontwikkelen.

Low-code development in Zoho met Zoho creator

Een van de platforms die een low-code ontwikkelomgeving hebben is Zoho. Zoho Creator is een compleet en geavanceerd low-code platform dat je in staat stelt jouw eigen software vorm te geven.
Zoho Creator biedt je:

  • Automatisering op maat voor jouw bedrijfsprocessen. Met Zoho One beschik je over een uitgebreid, gebruiksvriendelijk pakket bedrijfssoftware dat jouw bedrijfsprocessen omvat en stroomlijnt. Dankzij low-code platform Zoho Creator zet je Zoho geheel naar je hand: je ontwikkelt eenvoudig applicaties binnen Zoho die de specifieke uitdagingen ondervangen.
  • Snelle en moeiteloze integratie van nieuwe applicaties in jouw bestaande bedrijfssoftware. De door jouw ontwikkelde applicaties in low-code platform Zoho Creator zijn moeiteloos te koppelen aan jouw Zoho applicaties. Je creëert zelf een samenhangend, in elkaar overlopend model bedrijfssoftware dat precies aansluit op jouw wensen en bedrijfsprocessen.
  • Autonomie. Je bent niet langer afhankelijk van een externe ontwikkelaar wanneer je aanpassingen wenst in je bedrijfssoftware. Met Zoho Creator heb je zelf de touwtjes in handen: je creëert gemakkelijk en snel je eigen applicaties op maat.

Je low-code-applicatie op maat laten ontwikkelen door Prosolic

Wat Zoho One tot een zeer sterk softwarepakket maakt, is juist de mogelijkheid om met low code uitbreidingssoftware op maat toe te voegen aan bestaande Zoho applicaties. Heb je inhouse geen mogelijkheden om je eigen software te ontwikkelen op basis van low code, dan ontwikkelt Prosolic graag jouw software op maat op basis van Zoho Creator.

  • Werk je al met Zoho? Neem contact met ons op als je applicaties of functionaliteiten mist. Wij kijken graag naar de mogelijkheden om met low code jouw wensen vorm te geven. Dit doen wij door bestaande apps uit te breiden of door een nieuwe applicatie op maat voor je te ontwikkelen.
  • Ken je Zoho nog niet? Maak dan vrijblijvend kennis met dit alles-in-één-platform voor gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware. Zo leer je de mogelijkheden kennen die Zoho biedt. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden van Zoho One en de kansen die applicatieontwikkeling op maat biedt wanneer je software met specifieke functionaliteiten zoekt.

Prosolic is Zoho Premium partner en verzorgt graag de gehele Zoho implementatie. Zo ben jij ervan verzekerd dat je gebruiksklare software geleverd krijgt die is aangepast op jouw specifieke gebruikssituatie.

De mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken?

Nuria helpt je graag verder

Dat kan altijd! Vraag een adviesgesprek aan, laat weten waar jij tegenaan loopt en wij zorgen voor een advies op maat!

Adviesgesprek aanvragen
nuria sales marketing prosolic