4.8 uit 5 Google Reviews
Zoho

Veelgestelde vragen

Wat zijn de belangrijkste functies van Zoho CRM?

Zoho CRM biedt verschillende functies, waaronder lead- en contactbeheer, verkoopautomatisering, marketingautomatisering, klantondersteuning, voorraadbeheer, rapportage en analyse, integraties met andere Zoho-producten en externe applicaties, mobiele toegang en aanpasbare modules.

Hoeveel kost Zoho CRM?

Zoho CRM heeft verschillende abonnementsplannen om aan de behoeften van verschillende bedrijven te voldoen. Er is een gratis versie met beperkte functionaliteit en betaalde plannen die variëren in prijs en functies. De betaalde plannen zijn meestal opgedeeld in Standard, Professional, Enterprise en Ultimate. De prijzen variëren per plan en aantal gebruikers, en het is het beste om de Zoho CRM-website te bezoeken voor de meest recente prijsinformatie.

Is Zoho CRM geschikt voor kleine bedrijven?

Ja, Zoho CRM is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven. Het platform biedt een schaalbare oplossing met een flexibele prijsstructuur, zodat kleinere bedrijven kunnen beginnen met een gratis of lager geprijsd abonnement en vervolgens upgraden naar meer geavanceerde functies naarmate hun bedrijf groeit.

 

Kan ik Zoho CRM integreren met andere applicaties?

Zoho CRM biedt ingebouwde integraties met andere Zoho-producten, zoals Zoho Mail, Zoho Desk en Zoho Projects, en met populaire externe applicaties zoals Google Workspace, Microsoft Office 365 en Zapier. Voor aangepaste integraties biedt Zoho CRM een API (Application Programming Interface) die ontwikkelaars kunnen gebruiken om het systeem te koppelen aan andere applicaties of services.

Hoe zit het met gegevensbeveiliging en privacy in Zoho CRM?

Zoho CRM neemt gegevensbeveiliging en privacy serieus. Het bedrijf heeft maatregelen geïmplementeerd om gegevens te beschermen, zoals SSL-codering, firewalls, meervoudige verificatie en regelmatige back-ups. Zoho voldoet ook aan de belangrijkste internationale beveiligingsnormen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de EU en de Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA) van de VS.

Wat zijn de belangrijkste applicaties in Zoho One?

Zoho One omvat meer dan 40 applicaties, waaronder Zoho CRM (voor klantrelatiebeheer), Zoho Desk (voor klantenservice), Zoho Projects (voor projectbeheer), Zoho Books (voor boekhouding), Zoho Campaigns (voor e-mailmarketing) en Zoho Connect (voor teamcommunicatie), onder andere. Deze applicaties zijn ontworpen om samen te werken en gegevens uit te wisselen om bedrijfsprocessen te stroomlijnen.

Hoeveel kost Zoho One?

Zoho One biedt abonnementsplannen met een vaste prijs per gebruiker per maand. Er zijn doorgaans twee abonnementsplannen beschikbaar: het "All Employee Pricing"-plan (€ 37,- per gebruiker per maand) en het "Flexible User Pricing"-plan (€ 90,- per gebruiker per maand). Beide plannen bieden toegang tot alle Zoho One-applicaties.

Hoe kan Zoho One bedrijven helpen efficiënter te werken?

Zoho One kan bedrijven helpen efficiënter te werken door verschillende bedrijfsprocessen te stroomlijnen en de samenwerking tussen teams te verbeteren. De geïntegreerde applicaties in Zoho One zorgen voor een naadloze gegevensuitwisseling, waardoor dubbele invoer wordt geëlimineerd en de nauwkeurigheid van informatie wordt verbeterd. Bovendien biedt Zoho One gecentraliseerde toegang tot bedrijfsgegevens en -tools, wat de productiviteit en zichtbaarheid van teamleden kan verbeteren.

Kunnen bedrijven Zoho One aanpassen aan hun specifieke behoeften?

Ja, Zoho One biedt aanzienlijke aanpassingsmogelijkheden om aan de unieke behoeften van elk bedrijf te voldoen. Bedrijven kunnen hun eigen aangepaste modules, velden en werkstromen creëren binnen de verschillende Zoho-applicaties. Bovendien kunnen bedrijven kiezen welke Zoho One-applicaties ze willen implementeren op basis van hun specifieke behoeften en bedrijfsprocessen.

Kan Zoho One schalen naarmate mijn bedrijf groeit?

Ja, Zoho One is ontworpen om te schalen naarmate uw bedrijf groeit. De suite biedt een flexibele licentiestructuur, waardoor u gemakkelijk extra gebruikers kunt toevoegen of verwijderen naarmate uw personeelsbehoeften veranderen. Bovendien kunt u met Zoho One nieuwe applicaties implementeren en geavanceerde functies inschakelen naarmate uw bedrijf evolueert en meer complexe behoeften ontwikkelt.

Wat is de geschiedenis van Zoho Corporation?

Zoho Corporation werd opgericht in 1996 onder de naam AdventNet door Sridhar Vembu en Tony Thomas. Het bedrijf begon met het ontwikkelen van netwerkbeheersoftware en breidde later uit naar andere softwarecategorieën. In 2009 werd de bedrijfsnaam gewijzigd in Zoho Corporation om zich te concentreren op hun suite van cloudgebaseerde bedrijfsapplicaties.

Waar is Zoho Corporation gevestigd?

Het hoofdkantoor van Zoho Corporation is gevestigd in Chennai, India. Ze hebben ook kantoren in de Verenigde Staten (Californië), Europa (Nederland), Azië (Japan, China en Singapore) en Australië.

Hoeveel werknemers heeft Zoho Corporation?

Hoewel het exacte aantal werknemers kan variëren, heeft Zoho Corporation doorgaans meer dan 9.000 werknemers wereldwijd, waaronder ontwikkelaars, technische ondersteuningsmedewerkers, verkoop- en marketingprofessionals en administratief personeel.

Wat zijn enkele van de bekendste producten van Zoho Corporation?

Zoho Corporation biedt een breed scala aan softwareproducten en -diensten, waaronder Zoho CRM (customer relationship management), Zoho One (een geïntegreerd pakket van meer dan 40 Zoho-applicaties), Zoho Workplace (een suite van samenwerkings- en productiviteitstools) en ManageEngine (IT-beheeroplossingen). De producten van Zoho zijn ontworpen om bedrijven van elke omvang te helpen bij het verbeteren van hun efficiëntie en productiviteit.

Wat is het bedrijfsmodel van Zoho Corporation?

Zoho Corporation heeft een SaaS (Software as a Service) bedrijfsmodel, wat betekent dat klanten hun software en diensten via de cloud kunnen gebruiken zonder deze te hoeven installeren op hun eigen servers. Klanten betalen doorgaans abonnementskosten op basis van het aantal gebruikers en het gekozen abonnement. Zoho biedt ook gratis versies van sommige producten met beperkte functionaliteit om kleine bedrijven en individuele gebruikers te ondersteunen.

Hoe kan Zoho Desk bedrijven helpen je klanttevredenheid te verbeteren?

Zoho Desk helpt bedrijven hun klanttevredenheid te verbeteren door snellere en beter georganiseerde klantenondersteuning te bieden. Door werkstromen en tickettoewijzingen te automatiseren, kunnen ondersteuningsmedewerkers zich concentreren op het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen. Zoho Desk biedt ook een selfservice kennisbank waar klanten zelf antwoorden kunnen vinden, wat leidt tot een snellere probleemoplossing en minder inspanning van de klant.

Wat is het verschil tussen Zoho Desk en andere helpdeskoplossingen?

Zoho Desk onderscheidt zich van andere helpdeskoplossingen door zijn eenvoud, schaalbaarheid en integratie met andere Zoho-producten. De interface is gebruiksvriendelijk en intuïtief, wat de leercurve voor nieuwe gebruikers vermindert. Zoho Desk kan eenvoudig worden opgeschaald naarmate uw bedrijf groeit en kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften. De integratie met andere Zoho-producten en populaire externe applicaties zorgt voor een naadloze gegevensuitwisseling en verbeterde efficiëntie.

Kan ik Zoho Desk gebruiken voor interne IT-helpdeskondersteuning?

Ja, Zoho Desk kan worden aangepast en geconfigureerd om interne IT-helpdeskondersteuning te bieden. U kunt aangepaste ticketcategorieën en werkstromen maken die specifiek zijn voor IT-gerelateerde problemen, en uw interne medewerkers kunnen op dezelfde manier een ticket indienen als externe klanten.

Hoe kan Zoho Desk me helpen bij het analyseren van de prestaties van mijn klantenserviceteam?

Zoho Desk biedt ingebouwde rapportage- en analysetools waarmee u de prestaties van uw klantenserviceteam kunt meten en bijhouden. U kunt rapporten genereren over ticketvolumes, responstijden, oplostijden, klanttevredenheid en andere belangrijke prestatie-indicatoren. Deze gegevens kunnen u helpen om gebieden voor verbetering te identificeren en uw klantenservicestrategie aan te passen op basis van real-time informatie.

Contactformulier

Liever even bellen?

nuria sales marketing prosolic

Nuria

Sales en Marketing