4.9 uit 9 Google Reviews

De mogelijkheden met Zoho CRM

  • Volledig gepersonaliseerde gebruikersinterface
  • Alle klantcommunicatie in één overzicht
  • Altijd inzicht in de effectiviteit van je activiteiten
  • Bespaar tijd met automatisering
  • Geavanceerde ondersteuning bij lead- en dealpotentie
  • Koppelbaar met externe systemen voor de best mogelijke aansluiting

Zoho CRM voor jouw bedrijf

Ongeacht welke branche of wat voor soort bedrijf, Zoho CRM ondersteunt je bedrijf bij het genereren en converteren van leads, het optimaliseren van je klantrelatie én het verbeteren van je bedrijfsresultaten. Alles in één overzichtelijke applicatie, geheel afgestemd op wat jij doet en wat je belangrijk vindt.

Altijd in contact

Het maakt niet uit waar jouw klanten zich bevinden. Met Zoho CRM sta je altijd en overal in contact met klanten. Via telefoon, chat, e-mail of sociale media: je weet precies wanneer klanten met jouw bedrijf communiceren zonder al deze kanalen los in de gaten te hoeven houden. Daarnaast leer je precies hoe effectief het klantcontact is en waar en wanneer je jouw klanten het beste kunt bereiken.

Creëer meer tijd voor belangrijke zaken

Veel taken, met name terugkerende taken, kosten veel tijd. Daarnaast kunnen ze zorgen voor interne frustratie of erger: je loopt verkoopkansen mis. Zoho CRM maakt het mogelijk om salesacties te automatiseren. Denk hierbij aan automatische opvolging, geautomatiseerde taken en herinneringen, notities en meldingen. Niet alleen saleskansen worden verbeterd, het volledige leadproces kan zo worden ingericht dat er geen enkele stap wordt overgeslagen. Stuur medewerkers stapsgewijs en overzichtelijk door het proces dat ze moeten doorlopen.

Alles inzichtelijk

Belangrijke beslissingen op basis van relevante data. Binnen Zoho CRM heb je altijd en overal inzicht in je sales resultaten middels realtime rapporten en analyses: van het inzichtelijk hebben van leads en deals tot communicatiestatistieken. Welke gegevens je inzichtelijk wilt hebben en hoe, bepaal jij. Doe voorspellingen op basis van visuele analyses zoals grafieken, KPI’s, trechters en diagrammen.

24/7 een sales assistent

Zoho CRM beschikt over een slimme AI sales-assistent die altijd voor je klaarstaat. Vind snel de informatie die je nodig hebt en ontvang gedetailleerde voorspellingen over potentiële leads. Zo weet je precies waar en wanneer je het beste actie kunt ondernemen. Jouw sales assistent gebruikt daarbij beschikbare data van eerdere successen om de juiste voorspellingen te doen.

Oneindige mogelijkheden met Zoho CRM

Één van de voordelen van Zoho is dat je applicaties zoals Zoho CRM makkelijk kunt uitbreiden met extra functionaliteiten én kunt koppelen aan andere apps van Zoho. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfsproces? Plan dan gratis en vrijblijvend een adviesgesprek in.

Klantcases

Ontdek wat wij voor onze klanten hebben betekend

Bekijk alles
istock 1145882183 1400x600

Digitaliseren van obligaties

Obligatietool

fotor 2023 5 5 16 17 2

Controleren van gegevens

Updaten klantendata

fotor 2023 5 5 16 3 4

Geïntegreerde app

Urenregistratie

fotor 2023 5 5 16 23 49

Digitaliseren van een test

Psychologische test

implementatie

Zoho CRM & Zoho Creator

Innovatie binnen de financiële lease sector

istock 1347264285

Automatisch offertes genereren

Offertegenerator

dashboards

Website formulieren automatisch laten opvolgen

Marketing automatisering

De zoho apps op een rijtje
crm 64

Zoho CRM

Een uitgebreide applicatie met de beste oplossingen voor klantbeheer in één pakket. Zoho CRM helpt met het bouwen aan duurzame klantrelaties en beter rendement.

sign 64

Zoho Sign

Onderteken, verstuur en beheer jouw documenten overal veilig. Zoho Sign is een complete app voor zakelijke, digitale ondertekening.

bookings 64

Zoho Bookings

Voorkom dubbele boekingen, gemiste afspraken en vertraagde betalingen met Zoho Bookings. De alles-in-één app op het gebied van planning en agenda's.

forms 64

Zoho Forms

Maak en beheer je formulier online. Eenvoudig en snel met Zoho Forms. Deze tool helpt je om gegevens efficiënt op te halen en koppelt eenvoudig met andere apps van Zoho.

marketingautomation 64

Zoho Marketing Automation

Beheer al jouw marketingactiviteiten op één locatie met Zoho Marketing Automation. Dé tool waarbij al jouw marketingkanalen bij elkaar komen in één tool. Zo versterk je jouw marketingfunnel en verander je leads sneller in vaste klanten.

social 64

Zoho Social

Plan berichten in op alle social media-kanalen, bekijk de resultaten in een overzichtelijk dashboard en maak gebruik van het algoritme om te plaatsen op de ideale tijdstippen. Met Zoho Social ligt de social media-wereld aan je voeten.

campaigns 64

Zoho Campaigns

Met Zoho Campaigns heb je alle behoeftes op het gebied van e-mailmarketing in één tool. Van het maken van campagnes en templates tot het automatiseren van workflows. Met Zoho Campaigns kun je aan de slag.

pagesense 64

Zoho Pagesense

Precies weten wat een bezoeker op jouw website doet en daarop inspelen met gepersonaliseerde content? Dat kan met Zoho Pagesense. Daarmee verhoog je snel het aantal conversies op jouw website.

books 64

Zoho Books

De alles-in-1 accounting software van Zoho heet Zoho Books. Met Zoho Books beheer je al jouw financiën, stel je offertes en facturen op, automatiseer je zakelijke workflows en creëer je samenwerking tussen afdelingen. Ideaal voor kleinere bedrijven.

inventory 64

Zoho Inventory

Alle facetten van voorraadbeheer in één tool. Met Zoho Inventory heb je grip op alles wat met voorraadbeheer te maken heeft. Van orderbeheer tot productttracking en controle op voorraadniveaus. Bovendien integreer je Zoho Inventory met alle belangrijke verkoopkanalen én CRM-tools.

subscriptions 64

Zoho Subscriptions

Van begin tot eind grip op het facturatieproces van jouw klanten. Met Zoho Subscriptions weet je precies wat de status is van een factuur, stuur je eenvoudig herinneringen, automatiseer je herhalende facturaties en word je op tijd betaald. Altijd.

desk 64

Zoho Desk

Communicatie naar klanten is een van de belangrijkste elementen van een bedrijf. Met Zoho Desk maak je die communicatie makkelijk, overzichtelijk en zorg je sneller voor tevreden klanten. Jouw klantenservice direct naar een hoger niveau.

assist 64

Zoho Assist

Problemen oplossen op afstand, zonder gedoe en efficiënt. Met Zoho Assist leveren jouw medewerkers snel externe support voor klanten via een webgebaseerde, on-demand supportsysteem. Zoho Assist helpt je om klanten of relaties op afstand te helpen door middel van een veilige en betrouwbare cloudgebaseerde oplossing.

projects 64

Zoho Projects

Samen als team werken, een goede planning bijhouden en werken in een project waar je maar wilt. Met Zoho Projects heb je de juiste tool voor projectbeheer in huis.

sprints 64

Zoho Sprints

Werken in teamverband brengt vaak onzekerheden en verrassingen met zich mee. Daarom is het belangrijk dat teams met duidelijke afspraken en herhaalbare aanpak werken om projecten zo succesvol te kunnen oppakken. Zoho Sprints ondersteunt in die aanpak en helpt om projectmanagement te optimaliseren.

workdrive 64

Zoho Workdrive

Zoho Workdrive is dé online bestandsbeheer tool voor teams die succesvol samenwerken. Met de veilige, online werkruimte kunnen teamleden alles kwijt: van brainstorms tot eindproducten.

mail 64

Zoho Mail

Een veilige en professionele oplossing voor zakelijke mail. Dat is wat Zoho Mail de juiste optie maakt voor ieder bedrijf met een behoefte op het gebied van een goede mailoplossing. Met Zoho Mail heb je snel en eenvoudig jouw mailbehoefte opgelost.

creator 64

Zoho Creator

Binnen ieder bedrijf zijn er wel behoeftes of ideeën over hoe apps de samenwerking, productiviteit of efficiëntie kunnen verbeteren. Met Zoho Creator kun je deze ideeën omzetten in realiteit. Creator is een low-code platform dat helpt om de apps te maken die jou en jouw bedrijf helpen.

analytics 64

Zoho Analytics

Snel en eenvoudig data-analyses uitvoeren met data van verschillende platformen? Zoho Analytics brengt deze data bijeen en geeft je de mogelijkheid om eenvoudig rapportages te draaien en inzicht te geven.

flow 64

Zoho Flow

Automatiseer je bedrijfsprocessen door apps onderling te verbinden. Met Zoho Flow zorg je voor een efficiënte gegevensoverdracht en breng je de informatie van jouw bedrijf in één workflow.

Veelgestelde vragen over Zoho CRM

Wat is Zoho CRM?

Zoho CRM is software voor customer relationship management (CRM), speciaal ontworpen om bedrijven te helpen bij het stroomlijnen van hun processen omtrent interacties met bestaande en potentiële klanten. Prosolic helpt ondernemers zoals jij bij het afstemmen en implementeren van de software. Op zo’n manier dat je precies inzichtelijk hebt wat jij belangrijk vindt.

Wat zijn de belangrijkste functies van Zoho CRM?

Zoho CRM biedt verschillende functies, waaronder lead- en contactbeheer, verkoopautomatisering, marketingautomatisering, klantondersteuning, voorraadbeheer, rapportage en analyse, integraties met andere Zoho-producten en externe applicaties, mobiele toegang en aanpasbare modules.

Hoe werkt Zoho CRM?

Zoho CRM is zeer aanpasbaar en biedt verschillende functies en modules die zijn afgestemd op de behoeften van verschillende bedrijven. Gebruikers kunnen de software aanpassen aan hun specifieke bedrijfsprocessen en vereisten. Het uiteindelijke doel is om klantgericht te werken, leads en deals effectief te beheren en de verkoop- en marketinginspanningen te verbeteren om de groei van het bedrijf te bevorderen.

Waarom Zoho CRM?

Zoho CRM is in een krachtig CRM-systeem met vele functies en mogelijkheden. Hierdoor kun je de software geheel op maat aanpassen aan jouw organisatie voor de meest relevante inzichten. Daarnaast is Zoho CRM ook koppelbaar met oneindig veel andere applicaties, zowel extern als van Zoho zelf. Hierdoor beschik je over een software totaalpakket waarmee je jouw gehele bedrijfsproces kunt optimaliseren en automatiseren. Minder focus op handelingen, maar meer focus op je klant. Plus, de implementatie van Zoho CRM kan snel en probleemloos gerealiseerd worden.

Waar gebruik je Zoho CRM voor?

Zoho CRM biedt een scala aan functies en tools om bedrijven te helpen hun verkoop-, marketing- en klantenondersteuningsinspanningen effectief en efficient te beheren. Enkele belangrijke functies en mogelijkheden van Zoho CRM zijn onder andere:

Gegevensinvoer en beheer: Het begint met het invoeren en beheren van klantgegevens. Je kunt klantinformatie handmatig invoeren of gegevens importeren uit andere bronnen. Zoho CRM maakt het gemakkelijk om gegevens te organiseren en bij te werken.

Contactbeheer: Zoho CRM biedt tools voor het beheren van contacten, leads en klanten. Je kunt gedetailleerde profielen van contacten maken, inclusief hun contactgegevens, interactiegeschiedenis, notities en meer.

Verkoopautomatisering: De software helpt bij het stroomlijnen van het verkoopproces. Je kunt verkoopkansen (deals) aanmaken, de voortgang van deals volgen en automatisering inschakelen voor taken zoals e-mailopvolging, offertes genereren en taakbeheer.

Marketingautomatisering: Zoho CRM omvat marketingfuncties, zoals het beheren van marketingcampagnes, e-mailmarketing, het volgen van leads en het segmenteren van doelgroepen voor gerichte marketing.

Rapportage en analyse: Gebruikers kunnen aangepaste rapporten en dashboards maken om inzicht te krijgen in verkoop- en marketingprestaties. Dit helpt bij het nemen van geïnformeerde beslissingen.

Klantenondersteuning en service: Zoho CRM biedt tools voor het beheren van klantensupporttickets en het bijhouden van klantinteracties, waardoor je de klantenservice kunt verbeteren.

Automatisering: Zoho CRM maakt gebruik van workflows en automatiseringsregels om repetitieve taken te vereenvoudigen. Dit kan onder meer het toewijzen van leads aan vertegenwoordigers, opvolging van inkomende leads en het activeren van herinneringen om vervolgacties te ondernemen omvatten.

Integraties: Zoho CRM kan worden geïntegreerd met andere softwaretoepassingen, zoals e-mailplatforms, marketingtools, boekhoudsoftware en meer, om gegevens en processen naadloos te koppelen.

Mobiele toegang: Via de mobiele app van Zoho CRM hebben gebruikers onderweg toegang tot klantinformatie, kunnen ze leads beheren en realtime updates ontvangen.

Hoeveel kost Zoho CRM?

Zoho CRM heeft verschillende abonnementsplannen om aan de behoeften van verschillende bedrijven te voldoen. Er is een gratis versie met beperkte functionaliteit en betaalde plannen die variëren in prijs en functies. De betaalde plannen zijn meestal opgedeeld in Standard, Professional, Enterprise en Ultimate. Wel plan het beste bij je organisatie past, hangt af van verschillende factoren, waaronder behoeften. De prijzen variëren per plan en aantal gebruikers, en het is het beste om de Zoho CRM-website te bezoeken voor de meest recente prijsinformatie. Prosolic helpt je graag bij het bepalen van het juiste abonnement en het inrichten van de software. Probeer eerst eens de gratis proefversie van 30 dagen. Voor eventuele vragen kun je vervolgens altijd bij ons terecht.

Is Zoho CRM geschikt voor kleine bedrijven?

Ja, Zoho CRM is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven. Het platform biedt een schaalbare oplossing met een flexibele prijsstructuur, zodat kleinere bedrijven kunnen beginnen met een gratis of lager geprijsd abonnement en vervolgens upgraden naar meer geavanceerde functies naarmate het bedrijf groeit.

 

Kan ik Zoho CRM integreren met andere applicaties?

Zoho CRM biedt ingebouwde integraties met andere Zoho-producten, zoals Zoho Mail, Zoho Desk en Zoho Projects, en met populaire externe applicaties zoals Google Workspace, Microsoft Office 365 en Zapier. Voor aangepaste integraties biedt Zoho CRM een API (Application Programming Interface) die ontwikkelaars kunnen gebruiken om het systeem te koppelen aan andere applicaties of services.

Hoe zit het met gegevensbeveiliging en privacy in Zoho CRM?

Zoho neemt gegevensbeveiliging en privacy erg serieus, ook voor Zoho CRM. Het is een belangrijke reden waarom Prosolic met de software van Zoho werkt. Het bedrijf heeft maatregelen geïmplementeerd om gegevens te beschermen, zoals SSL-codering, firewalls, meervoudige verificatie en regelmatige back-ups. Zoho voldoet ook aan de belangrijkste internationale beveiligingsnormen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de EU en de Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA) van de VS.

De mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken?

Nuria helpt je graag verder

Dat kan altijd! Vraag een adviesgesprek aan, laat weten waar jij tegenaan loopt en wij zorgen voor een advies op maat!

Adviesgesprek aanvragen
nuria sales marketing prosolic