4.9 uit 9 Google Reviews

De mogelijkheden van Zoho Bookings

  • Integratie met Google, Office365 en Zoho Calender
  • Synchroniseer met benodigde agenda's
  • Gepersonaliseerde gebruikersinterface
  • Spreek online én offline af
  • Maak indruk op klanten met een professionele boekingspagina

Zoho Bookings: Slim afspraken plannen

Geen dubbele boekingen in de agenda of gemiste afspraken. Geen vertraagde betaling of eindeloos over en weer gemail. Met Zoho Bookings kunnen klanten of relaties eenvoudig online afspraken inplannen en waar nodig betalen. De app zorgt ervoor dat alle gerelateerde agenda's worden bijgehouden en gesynchroniseerd, inclusief een eventuele 'buffertijd’ voor en na de meeting om je extra tijd te geven om de volgende afspraak voor te bereiden. Bovendien maak je met de professionele en gepersonaliseerde boekingspagina indruk op je klanten, geheel in jouw huisstijl of geïntegreerd op jouw website.

Efficiënter werken als team

Zoho Bookings is heel eenvoudig te koppelen aan bestaande CRM-pakketten en tools. Daarmee maak je de planning van het team direct efficiënt, eenvoudig te beheren en voor iedereen inzichtelijk. Je voegt in het boekingsformulier rollen en titels toe die klanten kunnen gebruiken voor het maken van hun keuze. Wil je meer weten van de klant of specifieke informatie opvragen? Je voegt eenvoudig vragen toe voor een volledig beeld. De app heeft een mogelijkheid voor pushmeldingen zodra er een boeking is gedaan en is ook mobiel (iOS en Android) eenvoudig bereikbaar via een app. 

Bekijk ook welke andere applicaties Zoho heeft voor een betere samenwerking tussen teams. Denk bijvoorbeeld aan Zoho Projects.

Gepersonaliseerde boekingspagina

Jouw boekingspagina, jouw huisstijl. De elementen van de boekingspagina zijn beschikbaar om uit te voeren in de stijl van jouw merk. Kleur, logo, tekstfont: het is eenvoudig aan te passen. Heb je al een website staan waar je het boekingsformulier op wil integreren? Uiteraard ook geen probleem. Je embed de pagina eenvoudig op je eigen website en integreert hem naadloos in de stijl van die site.

Breed inzetbaar

Zoho Bookings is voor veel verschillende ondernemingen en teams een eenvoudig inzetbare tool. Een aantal voorbeelden: Salesteams: Klanten boeken eenvoudig een afspraak in met hun eigen vertegenwoordiger. Werving & Selectie: Automatiseer het plannen van sollicitatiegesprekken en richt je op belangrijkere dingen! Accountant: Belastingseizoen-piek? Laat klanten eenvoudig hun eigen afspraak inplannen! Podcasts: Gasten en mede-presentatoren eenvoudig inplannen én online bellen! Loopbaanadviseur: Bundel privé en werkagenda's en laat werkzoekenden zelf afspraken inplannen.

Onderweg plannen

Onderweg voor een afspraak en even je komende boekingen checken? Dankzij de Zoho Bookings app (beschikbaar in iOS en Adroid) heb je altijd toegang tot je planning, waar je ook bent.

Klantcases

Ontdek wat wij voor onze klanten hebben betekend

Bekijk alles
dashboards

Website formulieren automatisch laten opvolgen

Marketing automatisering

De zoho apps op een rijtje
crm 64

Zoho CRM

Een uitgebreide applicatie met de beste oplossingen voor klantbeheer in één pakket. Zoho CRM helpt met het bouwen aan duurzame klantrelaties en beter rendement.

sign 64

Zoho Sign

Onderteken, verstuur en beheer jouw documenten overal veilig. Zoho Sign is een complete app voor zakelijke, digitale ondertekening.

bookings 64

Zoho Bookings

Voorkom dubbele boekingen, gemiste afspraken en vertraagde betalingen met Zoho Bookings. De alles-in-één app op het gebied van planning en agenda's.

forms 64

Zoho Forms

Maak en beheer je formulier online. Eenvoudig en snel met Zoho Forms. Deze tool helpt je om gegevens efficiënt op te halen en koppelt eenvoudig met andere apps van Zoho.

marketingautomation 64

Zoho Marketing Automation

Beheer al jouw marketingactiviteiten op één locatie met Zoho Marketing Automation. Dé tool waarbij al jouw marketingkanalen bij elkaar komen in één tool. Zo versterk je jouw marketingfunnel en verander je leads sneller in vaste klanten.

social 64

Zoho Social

Plan berichten in op alle social media-kanalen, bekijk de resultaten in een overzichtelijk dashboard en maak gebruik van het algoritme om te plaatsen op de ideale tijdstippen. Met Zoho Social ligt de social media-wereld aan je voeten.

campaigns 64

Zoho Campaigns

Met Zoho Campaigns heb je alle behoeftes op het gebied van e-mailmarketing in één tool. Van het maken van campagnes en templates tot het automatiseren van workflows. Met Zoho Campaigns kun je aan de slag.

pagesense 64

Zoho Pagesense

Precies weten wat een bezoeker op jouw website doet en daarop inspelen met gepersonaliseerde content? Dat kan met Zoho Pagesense. Daarmee verhoog je snel het aantal conversies op jouw website.

books 64

Zoho Books

De alles-in-1 accounting software van Zoho heet Zoho Books. Met Zoho Books beheer je al jouw financiën, stel je offertes en facturen op, automatiseer je zakelijke workflows en creëer je samenwerking tussen afdelingen. Ideaal voor kleinere bedrijven.

inventory 64

Zoho Inventory

Alle facetten van voorraadbeheer in één tool. Met Zoho Inventory heb je grip op alles wat met voorraadbeheer te maken heeft. Van orderbeheer tot productttracking en controle op voorraadniveaus. Bovendien integreer je Zoho Inventory met alle belangrijke verkoopkanalen én CRM-tools.

subscriptions 64

Zoho Subscriptions

Van begin tot eind grip op het facturatieproces van jouw klanten. Met Zoho Subscriptions weet je precies wat de status is van een factuur, stuur je eenvoudig herinneringen, automatiseer je herhalende facturaties en word je op tijd betaald. Altijd.

desk 64

Zoho Desk

Communicatie naar klanten is een van de belangrijkste elementen van een bedrijf. Met Zoho Desk maak je die communicatie makkelijk, overzichtelijk en zorg je sneller voor tevreden klanten. Jouw klantenservice direct naar een hoger niveau.

assist 64

Zoho Assist

Problemen oplossen op afstand, zonder gedoe en efficiënt. Met Zoho Assist leveren jouw medewerkers snel externe support voor klanten via een webgebaseerde, on-demand supportsysteem. Zoho Assist helpt je om klanten of relaties op afstand te helpen door middel van een veilige en betrouwbare cloudgebaseerde oplossing.

projects 64

Zoho Projects

Samen als team werken, een goede planning bijhouden en werken in een project waar je maar wilt. Met Zoho Projects heb je de juiste tool voor projectbeheer in huis.

sprints 64

Zoho Sprints

Werken in teamverband brengt vaak onzekerheden en verrassingen met zich mee. Daarom is het belangrijk dat teams met duidelijke afspraken en herhaalbare aanpak werken om projecten zo succesvol te kunnen oppakken. Zoho Sprints ondersteunt in die aanpak en helpt om projectmanagement te optimaliseren.

workdrive 64

Zoho Workdrive

Zoho Workdrive is dé online bestandsbeheer tool voor teams die succesvol samenwerken. Met de veilige, online werkruimte kunnen teamleden alles kwijt: van brainstorms tot eindproducten.

mail 64

Zoho Mail

Een veilige en professionele oplossing voor zakelijke mail. Dat is wat Zoho Mail de juiste optie maakt voor ieder bedrijf met een behoefte op het gebied van een goede mailoplossing. Met Zoho Mail heb je snel en eenvoudig jouw mailbehoefte opgelost.

creator 64

Zoho Creator

Binnen ieder bedrijf zijn er wel behoeftes of ideeën over hoe apps de samenwerking, productiviteit of efficiëntie kunnen verbeteren. Met Zoho Creator kun je deze ideeën omzetten in realiteit. Creator is een low-code platform dat helpt om de apps te maken die jou en jouw bedrijf helpen.

analytics 64

Zoho Analytics

Snel en eenvoudig data-analyses uitvoeren met data van verschillende platformen? Zoho Analytics brengt deze data bijeen en geeft je de mogelijkheid om eenvoudig rapportages te draaien en inzicht te geven.

flow 64

Zoho Flow

Automatiseer je bedrijfsprocessen door apps onderling te verbinden. Met Zoho Flow zorg je voor een efficiënte gegevensoverdracht en breng je de informatie van jouw bedrijf in één workflow.

De mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken?

Nuria helpt je graag verder

Dat kan altijd! Vraag een adviesgesprek aan, laat weten waar jij tegenaan loopt en wij zorgen voor een advies op maat!

Adviesgesprek aanvragen
nuria sales marketing prosolic