4.9 uit 8 Google Reviews

Zoho apps voor support

Betere service met de zoho-apps voor support

Je klanten zo goed mogelijk helpen, daar ga je voor! Maar dat betekent niet dat je het jouw klantenservice extra moeilijk hoeft te maken. Ontdek de supportsoftware oplossing van Zoho en hoe deze bijdraagt aan de tevredenheid van klanten en productiviteit van medewerkers.

crm 64
Zoho CRM
assist 64
Zoho Assist
desk 64
Zoho Desk

Meer aandacht voor je klanten met Zoho

Het is een doorn in het oog van klanten: slechte klantenservice. Of het nu een vraag of een klacht is, klanten verdienen een professionele opvolging van hun contactaanvraag. Met Zoho beheer je al je klantgesprekken via meerdere kanalen in één overzicht, mis je nooit een bericht, handel je eerst belangrijke tickets af en voer je makkelijk follow-up activiteiten uit. Als Premium Partner van Zoho zorgt Prosolic ervoor dat al deze functionaliteiten naadloos aansluiten op het proces van jouw klantenservice.

Zoho Desk

Klantenservice met Zoho Desk is gebruiksvriendelijk, gemakkelijk en vooral goed. Deze handige applicatie helpt klantenservicemedewerkers om alle contactmomenten en hulpaanvragen van klanten op een goede en snelle manier in behandeling te nemen. Alle input die zij nodig hebben om hun werk efficiënt en goed uit te voeren, vinden zij eenvoudig binnen de overzichtelijke interface van Zoho Desk.

De voordelen van Zoho Desk

  • Of een vraag nu via e-mail, sociale media, telefoon, live chat of je website binnenkomt: alles overzichtelijk in één tabblad.
  • Makkelijke een database opbouwen van eerdere supportaanvragen voor een uniforme afhandeling van dezelfde vragen.
  • Snel en doelgericht vraag voor vraag behandelen wat resulteert in tevreden klanten.
  • Met een maatwerk dashboard direct inzicht in de prestaties van je klantenservice. Identificeer eventuele knelpunten en los ze op.
  • Geheel aan te passen naar de werkwijze van jouw klantenservice en organisatie.
  • Naast klanttickets, ook makkelijk in te zetten voor interne tickets. Zo heb je een klantenservice die intern én extern in contact blijft.
  • Koppel Zoho Desk makkelijk met ander Zoho-applicaties of voeg gewenste functionaliteiten toe middels Zoho Creator.
desk 64
Zoho Desk
analytics 64
Zoho Analytics

De supportbelofte van Prosolic

Werken met Prosolic betekent dat je Zoho gebruiksklaar krijgt opgeleverd. Ook Zoho Desk is klaar voor gebruik en je klantenservicemedewerkers kunnen direct aan de slag met het nieuwe systeem. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan of neem contact op met een van onze supportmedewerkers. Je wordt direct geholpen.

De Zoho apps op een rijtje

crm 64

Zoho CRM

Een uitgebreide applicatie met de beste oplossingen voor klantbeheer in één pakket. Zoho CRM helpt met het bouwen aan duurzame klantrelaties en beter rendement.

sign 64

Zoho Sign

Onderteken, verstuur en beheer jouw documenten overal veilig. Zoho Sign is een complete app voor zakelijke, digitale ondertekening.

bookings 64

Zoho Bookings

Voorkom dubbele boekingen, gemiste afspraken en vertraagde betalingen met Zoho Bookings. De alles-in-één app op het gebied van planning en agenda's.

forms 64

Zoho Forms

Maak en beheer je formulier online. Eenvoudig en snel met Zoho Forms. Deze tool helpt je om gegevens efficiënt op te halen en koppelt eenvoudig met andere apps van Zoho.

marketingautomation 64

Zoho Marketing Automation

Beheer al jouw marketingactiviteiten op één locatie met Zoho Marketing Automation. Dé tool waarbij al jouw marketingkanalen bij elkaar komen in één tool. Zo versterk je jouw marketingfunnel en verander je leads sneller in vaste klanten.

social 64

Zoho Social

Plan berichten in op alle social media-kanalen, bekijk de resultaten in een overzichtelijk dashboard en maak gebruik van het algoritme om te plaatsen op de ideale tijdstippen. Met Zoho Social ligt de social media-wereld aan je voeten.

campaigns 64

Zoho Campaigns

Met Zoho Campaigns heb je alle behoeftes op het gebied van e-mailmarketing in één tool. Van het maken van campagnes en templates tot het automatiseren van workflows. Met Zoho Campaigns kun je aan de slag.

pagesense 64

Zoho Pagesense

Precies weten wat een bezoeker op jouw website doet en daarop inspelen met gepersonaliseerde content? Dat kan met Zoho Pagesense. Daarmee verhoog je snel het aantal conversies op jouw website.

books 64

Zoho Books

De alles-in-1 accounting software van Zoho heet Zoho Books. Met Zoho Books beheer je al jouw financiën, stel je offertes en facturen op, automatiseer je zakelijke workflows en creëer je samenwerking tussen afdelingen. Ideaal voor kleinere bedrijven.

inventory 64

Zoho Inventory

Alle facetten van voorraadbeheer in één tool. Met Zoho Inventory heb je grip op alles wat met voorraadbeheer te maken heeft. Van orderbeheer tot productttracking en controle op voorraadniveaus. Bovendien integreer je Zoho Inventory met alle belangrijke verkoopkanalen én CRM-tools.

subscriptions 64

Zoho Subscriptions

Van begin tot eind grip op het facturatieproces van jouw klanten. Met Zoho Subscriptions weet je precies wat de status is van een factuur, stuur je eenvoudig herinneringen, automatiseer je herhalende facturaties en word je op tijd betaald. Altijd.

desk 64

Zoho Desk

Communicatie naar klanten is een van de belangrijkste elementen van een bedrijf. Met Zoho Desk maak je die communicatie makkelijk, overzichtelijk en zorg je sneller voor tevreden klanten. Jouw klantenservice direct naar een hoger niveau.

assist 64

Zoho Assist

Problemen oplossen op afstand, zonder gedoe en efficiënt. Met Zoho Assist leveren jouw medewerkers snel externe support voor klanten via een webgebaseerde, on-demand supportsysteem. Zoho Assist helpt je om klanten of relaties op afstand te helpen door middel van een veilige en betrouwbare cloudgebaseerde oplossing.

projects 64

Zoho Projects

Samen als team werken, een goede planning bijhouden en werken in een project waar je maar wilt. Met Zoho Projects heb je de juiste tool voor projectbeheer in huis.

sprints 64

Zoho Sprints

Werken in teamverband brengt vaak onzekerheden en verrassingen met zich mee. Daarom is het belangrijk dat teams met duidelijke afspraken en herhaalbare aanpak werken om projecten zo succesvol te kunnen oppakken. Zoho Sprints ondersteunt in die aanpak en helpt om projectmanagement te optimaliseren.

workdrive 64

Zoho Workdrive

Zoho Workdrive is dé online bestandsbeheer tool voor teams die succesvol samenwerken. Met de veilige, online werkruimte kunnen teamleden alles kwijt: van brainstorms tot eindproducten.

mail 64

Zoho Mail

Een veilige en professionele oplossing voor zakelijke mail. Dat is wat Zoho Mail de juiste optie maakt voor ieder bedrijf met een behoefte op het gebied van een goede mailoplossing. Met Zoho Mail heb je snel en eenvoudig jouw mailbehoefte opgelost.

creator 64

Zoho Creator

Binnen ieder bedrijf zijn er wel behoeftes of ideeën over hoe apps de samenwerking, productiviteit of efficiëntie kunnen verbeteren. Met Zoho Creator kun je deze ideeën omzetten in realiteit. Creator is een low-code platform dat helpt om de apps te maken die jou en jouw bedrijf helpen.

analytics 64

Zoho Analytics

Snel en eenvoudig data-analyses uitvoeren met data van verschillende platformen? Zoho Analytics brengt deze data bijeen en geeft je de mogelijkheid om eenvoudig rapportages te draaien en inzicht te geven.

flow 64

Zoho Flow

Automatiseer je bedrijfsprocessen door apps onderling te verbinden. Met Zoho Flow zorg je voor een efficiënte gegevensoverdracht en breng je de informatie van jouw bedrijf in één workflow.

De mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken?

Annee helpt je graag verder

Dat kan altijd! Vraag een adviesgesprek aan, laat weten waar jij tegenaan loopt en wij zorgen voor een advies op maat!

Adviesgesprek aanvragen
annee eigenaar business consultant prosolic