4.9 uit 9 Google Reviews

Wat we doen

Ontwikkeling van maatwerk applicaties

Iedere Zoho-app heeft al veel maatwerk mogelijkheden, maar soms heb je te maken met een dusdanig specifiek bedrijfsproces dat een standaard app niet past. In plaats van dure en tijdrovende maatwerk oplossingen, biedt Prosolic je iets beters.

maatwerk

Profiteer van de Zoho-expertise van Prosolic

Praktijkgerichte oplossingen met software op maat

Door onze uitgebreide kennis van Deluge, de programmeertaal van Zoho, zijn wij in staat gebruiksvriendelijke maatwerk applicaties te ontwikkelen.

Iedere maatwerk applicatie werkt op desktop, tablet en smartphone

Standaard ingebouwde dashboard-functionaliteiten

Juiste vertaalslag van proces naar applicatie

Tijdsefficiënt met goede prijs-kwaliteitverhouding

Zoho Creator

Om je alvast wat meer inzicht te geven in onze werkwijze, vertellen we je graag wat meer over Zoho Creator. Met dit programma van Zoho kunnen we verschillende software apps met elkaar koppelen en bestaande apps aanpassen en uitbreiden zodat deze nóg beter aansluiten op het werkproces. Zo is alles wat we doen eigenlijk al maatwerk. We gebruiken Zoho Creator dus als toevoeging bij bestaande apps, maar ook voor het bouwen van gehele maatwerk applicaties.

creator 64
Zoho Creator

Functionaliteiten toevoegen aan bestaande apps

Alle apps van Zoho zijn aan te passen. Dat is één van de redenen dat wij als Prosolic met Zoho werken. Omdat wij weten dat geen enkel bedrijfsproces hetzelfde is, zorgen we ervoor dat we de vrijheid hebben om onze softwareoplossingen zo aan te passen dat deze naadloos aansluiten op jouw proces.

fotor 2023 5 5 15 32 29

Bestaande apps koppelen

Je wilt niet voor iedere handeling of functionaliteit een ander systeem hoeven gebruiken. Door verschillende Zoho-applicaties en functionaliteiten met elkaar te koppelen, haal je het beste uit iedere app én houd je de werkzaamheden binnen een werkproces overzichtelijk. Daarbij worden de koppelingen door ons geheel afgestemd op het bedrijfsproces in kwestie. Op die manier leveren we maatwerk vanuit een bestaande en goed uitgedachte basis.

Apps volledig ontwikkelen

Bedrijfsprocessen zijn veelal specifiek ingericht naar de behoeften en de werkwijze van jouw organisatie. Daardoor is bestaande software in veel gevallen niet geschikt om het gehele proces te automatiseren en te beheren. Maatwerk softwareontwikkelaars zijn daarnaast kostbaar en niet altijd in staat om de juiste vertaalslag van proces naar applicatie te maken. Dat is waar Prosolic in combinatie met Zoho het verschil maakt. Wij nemen het gehele proces uit handen: van procesanalyse tot implementatie. Geheel afgestemd op jouw organisatie en met de juiste techniek voorhanden.

Aan de hand van een grondige procesanalyse kunnen we bepalen wat de beste oplossing is voor de inrichting van jouw bedrijfsproces. Nu we weten wat het project om handen heeft, denken we mee door verschillende keuzes voor automatisering aan te bieden. Een maatwerk oplossing hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn, als het maar goed is. Daarbij profiteer je van een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Gerelateerde klantcases

Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten

Bekijk alles
fotor 2023 5 5 16 3 4

Geïntegreerde app

Urenregistratie

istock 1145882183 1400x600

Digitaliseren van obligaties

Obligatietool

istock 1347264285

Automatisch offertes genereren

Offertegenerator

De mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken?

Nuria helpt je graag verder

Dat kan altijd! Vraag een adviesgesprek aan, laat weten waar jij tegenaan loopt en wij zorgen voor een advies op maat!

Adviesgesprek aanvragen
nuria sales marketing prosolic