4.9 uit 8 Google Reviews

Wat we doen

Dashboards en rapportages ontwikkelen

Alle informatie bijhouden in een bedrijf is lastig en kost veel tijd. Bovendien is het ingewikkeld om dit allemaal zelf te onthouden en beheren. Verzamel belangrijke data in overzichtelijke dashboards en rapportages en krijg beter inzicht in de algemene stand van zaken en verbeterpunten binnen je bedrijf.

dashboards

Laat de techniek voor je werken

Prosolic zet data snel om in bruikbare inzichten

Met onze (big) data-analyses voegen we grote hoeveelheden data samen en visualiseren deze om fouten te inventariseren, inzicht te creëren en sturingsinformatie te genereren.

Beschik altijd over waardevolle inzichten en sturingsinformatie

Snel en eenvoudig uitgebreide data-analyses

Volledig op maat ingericht en in één overzicht

Koppeling mogelijk met externe databases

Al je data in één overzicht

Voorkom dat je belangrijke zaken vergeet of veel tijd kwijt bent met verzamelen van je data. Prosolic helpt je met het opzetten van de juiste dashboards en rapportages waarmee alle belangrijke informatie automatisch verzameld én weergegeven wordt op een manier die jij wenst. Je bent minder tijd kwijt met het verzamelen, ontcijferen en verwerken van data, waardoor jij je kunt focussen op belangrijkere taken.

Waardevolle inzichten

Snel inzicht in mogelijke innovaties en voor zijn op je concurrenten? Met goede dashboards en rapportages genereer je waardevolle inzichten waar je direct op in kunt spelen. Zo kun je tijdig belangrijke beslissingen nemen die van grote invloed zijn op het bedrijf. Daarnaast kun je aan de hand van deze inzichten KPI’s en doelstellingen vaststellen en weet je waar jullie als bedrijf naartoe werken. Zo is het voor medewerkers ook duidelijk waar ze aan toe zijn en waar ze nog aan moeten werken. Bepaal zelf welke informatie relevant is voor de voortgang en groei van het bedrijf en wat je ermee doet.

dashboards1

Zoho Analytics

Met Zoho Analytics heb je een krachtige tool tot je beschikking waarmee je snel en eenvoudig data-analyses uit kunt voeren. Als Prosolic zorgen we ervoor dat jij het maximale uit deze tool én uit je data haalt. We zorgen ervoor dat belangrijke data uit andere Zoho-applicaties, maar ook externe databronnen, samengevoegd en geanalyseerd worden in één applicatie: Zoho Analytics.

analytics 64
Zoho Analytics

Gerelateerde klantcases

Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten

Bekijk alles
fotor 2023 5 5 16 3 4

Geïntegreerde app

Urenregistratie

istock 1145882183 1400x600

Digitaliseren van obligaties

Obligatietool

istock 1347264285

Automatisch offertes genereren

Offertegenerator

De mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken?

Annee helpt je graag verder

Dat kan altijd! Vraag een adviesgesprek aan, laat weten waar jij tegenaan loopt en wij zorgen voor een advies op maat!

Adviesgesprek aanvragen
annee eigenaar business consultant prosolic