4.9 uit 9 Google Reviews

Wat we doen

Implementatie van
Zoho applicaties

Als Zoho partner is Prosolic gespecialiseerd in het professioneel implementeren van de juiste Zoho apps. Het bepalen van de juiste software is één, maar een correcte implementatie ervan vraagt om de juiste expertise.

implementatie

Wat je kunt verwachten van een premium partner

Waarom Prosolic jouw Zoho partner is

De software van Zoho biedt ontzettend veel mogelijkheden. Gelukkig kent het team van Prosolic de applicaties van binnen en van buiten. Kies ook voor een zorgeloze implementatie.

Stap voor stap begeleiding

Jouw wensen altijd centraal

Implementatie op basis van een grondige procesanalyse

Werk met ervaren professionals uit het bedrijfsleven

Beginnen bij het begin

Een goede implementatie van software hangt samen met een goede analyse van het bedrijfsproces. Bij Prosolic vinden we het belangrijk om eerst een gedetailleerd beeld te krijgen van het proces in kwestie, voordat we advies uitbrengen over de beste oplossing en implementatie ervan. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze pagina over het analyseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Stap voor stap implementatie

Wanneer er een voorstel ligt voor juiste Zoho software, kunnen we starten met het implementatietraject. Gedurende de implementatie geloven wij in kleine oplevermomentjes om de lijntjes kort te houden. Daarbij werken we vanuit de kern van de business. Door kleine stappen te nemen, zorgen we ervoor dat we nergens een afslag missen.

Rekening houdend met prioritering, tijd, budget en wensen, wordt de implementatie stap voor stap uitgewerkt. Bij iedere stap werken we vanuit theorie naar praktijk. We voeren uit en checken in, zodat jij als klant weet welke beslissingen genomen (moeten) worden en waar er eventueel bijgestuurd moet worden. Ook wij weten: in theorie lijken dingen soms anders dan in de praktijk. Daarom creëren we ruimte om bij te sturen wanneer dit nodig is. Zo garanderen we dat jij precies uit je software haalt wat je eruit wil halen.

Inzicht in de voortgang

Bij Prosolic vinden we het belangrijk om de implementatie van Zoho overzichtelijk te houden voor beide partijen. Daarom verzorgen we voor iedere klant een eigen digitale omgeving met inzicht in de projectvoortgang. Zie per bedrijfsproces wat er nog moet gebeuren en waaraan gewerkt wordt. In deze omgeving ontvang je taken zodat je weet wat en wanneer er van jou als klant iets verwacht wordt. Zelf kun je ook taken aanmaken. Bijvoorbeeld als er een tussentijdse wijziging plaatsvindt.

Het betrekken van de eindgebruikers

Om ervoor te zorgen dat de software na implementatie snel geaccepteerd wordt, betrekken we de eindgebruikers in de ontwikkeling én implementatie van de software. Dit scheelt achteraf niet alleen heel veel training, het zorgt gedurende het traject al voor intern draagvlak. Gebruikers hebben tenslotte zelf invloed gehad op het project. Samen zorgen we ervoor dat we ieder aspect van de Zoho implementatie vlekkeloos verloopt.

Onderhoud en support voor Zoho

Wil je na een succesvolle implementatie ook scherp blijven op het functioneren van je Zoho applicaties en direct ondersteuning ontvangen wanneer je dit nodig hebt? Lees dan meer over wat we voor je kunnen betekenen voor het onderhoud en support van jouw software.

Gerelateerde klantcases

Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten

Bekijk alles
fotor 2023 5 5 16 3 4

Geïntegreerde app

Urenregistratie

istock 1145882183 1400x600

Digitaliseren van obligaties

Obligatietool

istock 1347264285

Automatisch offertes genereren

Offertegenerator

De mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken?

Nuria helpt je graag verder

Dat kan altijd! Vraag een adviesgesprek aan, laat weten waar jij tegenaan loopt en wij zorgen voor een advies op maat!

Adviesgesprek aanvragen
nuria sales marketing prosolic