4.9 uit 9 Google Reviews

Zoho One

Één platform in de cloud voor je gehele business.

Wil je altijd en overal toegang hebben tot al je bedrijfsgegevens? Alle gegevens veilig en gemakkelijk deelbaar in de cloud opslaan en realtime bijwerken? Met Zoho One heb je meer dan alleen een platform in de cloud dat dient als opslagplek voor al je gegevens. Zoho One bestaat uit meer dan 50 cloud-based applicaties die jouw werk overzichtelijker en efficiënter maken. Al je data staat in de cloud, in één systeem, waartoe al je medewerkers toegang hebben. Je betaalt hiervoor een vast laag bedrag per medewerker of gebruiker per maand. Plan een adviesgesprek en ontdek direct de mogelijkheden van Zoho One!

Wat is Zoho One

Zoho One is een verzamelplatform dat gemaakt is om bedrijven efficiënt en flexibel te laten werken. In Zoho One vind je meer dan 50 Zoho apps waarmee je onder andere je sales, marketing, klantenservice, HR en boekhouding een overzichtelijk, gebruiksvriendelijk platform geeft.

Iedere afdeling van je bedrijf heeft zijn eigen apps, maar de apps zijn allemaal met elkaar te koppelen. Data uitwisselen tussen bijvoorbeeld sales en marketing is op die manier een kwestie van 2 klikken, want iedereen heeft toegang tot Zoho One en dus tot dezelfde data. Zo is iedereen in je bedrijf realtime up-to-date van alle ontwikkelingen binnen het bedrijf.

De muren tussen verschillende teams vallen weg: zij zijn op de hoogte van elkaars werkzaamheden en resultaten. Dat zorgt voor verbondenheid: iedereen werkt voor één bedrijf in plaats van voor één afdeling.

Zoho One apps: dit kun je met Zoho One

Zoho One biedt je meer dan 50 verschillende apps. Dat maakt Zoho One dus een doordachte keuze voor iedereen die al zijn bedrijfsprocessen in één keer wil automatiseren.

Niet ieder bedrijf werkt hetzelfde. Daarom zijn de apps binnen Zoho One zeer flexibel in gebruik: je past ze gemakkelijk aan je processen aan.

Mis je specifieke functionaliteiten? Geen probleem: koppel Zoho One zonder problemen aan externe software, bijvoorbeeld van Exact Online of SAP. Of voor nog meer gebruiksgemak ontwikkelt u uw eigen applicatie op maat met Zoho Creator.

Waarom kiezen voor Zoho One?

  • Alle IT in één keer goed geregeld
  • Sterke integratiemogelijkheden tussen de Zoho Applicaties
  • Eenvoudig te koppelen met externe software
  • Altijd en overal toegang tot je data
  • Voorspelbare, lage kosten per maand
  • Mogelijkheid om apps op maat te (laten) ontwikkelen binnen Zoho One

De voordelen van Zoho One afnemen via Prosolic

Prosolic is Zoho Premium Partner. Dit houdt in dat wij jou ondersteunen tijdens je Zoho One implementatie en steeds voor je klaarstaan als je vragen hebt over Zoho One. Schakel je onze hulp in, dan word je geholpen door een Zoho One specialist die al jarenlang intensief met Zoho One werkt.

Je kunt ervoor kiezen om Zoho One direct bij Zoho af te nemen. Veel Nederlandse klanten kiezen er echter voor om Zoho One af te nemen via Prosolic. Dit biedt namelijk een aantal duidelijke voordelen:

Gemakkelijk overstappen op Zoho One door een geheel verzorgde implementatie
De keuze voor én implementatie van een nieuwe IT-omgeving is voor veel bedrijven een grote drempel. Zoho zelf biedt je hierbij geen ondersteuning. Prosolic doet dit wel: wij sluiten de Zoho-licentie voor je af die het best bij jouw bedrijf past en verzorgen een Zoho One implementatie op maat. We buigen ons samen met je over je bedrijfsprocessen en maken op basis daarvan een implementatieplan op maat voor jouw bedrijf. Op deze manier verzorgen we een gemakkelijke en overzichtelijke implementatie voor je.

Nederlandse Zoho One support van Zoho One experts
Zoho is slechts een aanbieder van software. Prosolic is meer dan dat en fungeert als partner met volledig verzorgde Zoho One support voor al je vragen. Waar je bij Zoho een onpersoonlijke, Engelstalige klantenservice aan de lijn krijgt, is de klantenservice van Prosolic Nederlandstalig, goed te bereiken en persoonlijk. Je kent al snel de namen van onze Zoho-experts en kunt eenvoudig vragen naar de expert die je vorige keer ook hebt gesproken.

Eerlijke adviezen over de beste manier om Zoho in jouw bedrijf te implementeren
Wij hebben zelf ruime ervaring in het bedrijfsleven en weten daardoor: software moet zich aanpassen aan je werkprocessen, niet andersom. Je krijgt bij ons eerlijk advies over de manier waarop Zoho jouw bedrijfsprocessen kan stroomlijnen. Als dat betekent dat je bijvoorbeeld geen compleet Zoho One platform nodig hebt, maar voordeliger uit bent met enkele Zoho apps, dan is dat het advies dat wij geven.

Zoho is volledig aan te passen aan je wensen: wij bouwen ook Zoho apps op maat
Zoho One biedt al een zeer ruim aanbod aan applicaties om je bedrijfsprocessen te automatiseren, maar je kunt Zoho nog uitbreiden met een applicatie op maat. Wij zijn Zoho experts en zijn je ook graag van dienst als je een Zoho maatwerk app nodig hebt. Met Zoho Creator bouwen wij doelgericht een Zoho app die je integreert met uw andere apps in Zoho One. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze cases voor voorbeelden van maatwerkapplicaties die wij maakten.

De mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken?

Nuria helpt je graag verder

Dat kan altijd! Vraag een adviesgesprek aan, laat weten waar jij tegenaan loopt en wij zorgen voor een advies op maat!

Adviesgesprek aanvragen
nuria sales marketing prosolic