4.9 uit 9 Google Reviews

Over ons

Wat Prosolic
voor je doet

Werk efficiënter dankzij passende software

Ons uitgangspunt is dat jij als bedrijf kunt doen waar je goed in bent, maar net zo belangrijk vinden we dat je kunt blijven optimaliseren en groeien. Dat is waar automatisering tenslotte om draait. Wij denken met je mee over hoe het beter, maar vooral makkelijker kan. Het is een continu proces waarbij wij onze lat iedere keer hoger leggen, om deze vervolgens te overtreffen. Prosolic is de partner die met je meegroeit: nu en in de toekomst.

prosolic 23

Wij laten systemen voor je werken

Inefficiënte bedrijfsprocessen kosten niet alleen tijd en geld, maar veroorzaken intern vaak een hoop frustratie. Daarom helpt Prosolic een grote diversiteit aan bedrijven met het vinden en implementeren van de juiste optimalisatiesoftware. Dat doen we niet aan de hand van standaard IT-oplossingen, maar op basis van kwalitatief maatwerk. Voor de beste software werken we samen met Zoho, zodat wij ons kunnen focussen op de analyse van het werkproces, het beste advies en een soepele implementatie. Wij gaan voor een langetermijnoplossing. Jij toch ook?

prosolic 17

Ons team

Ons team is de drijvende kracht achter Prosolic. Iedere prestatie die we leveren is een teamprestatie. Net zoals we het belangrijk vinden dat onze klanten het meeste uit hun software halen, vinden we het belangrijk dat we als team het beste uit elkaar halen. We doen het samen met elkaar én met de klant. Daar ligt onze kracht en daar zijn we trots op.

prosolic 34

Over ons

Waar anderen kiezen voor kwantiteit, kiezen wij bewust voor kwaliteit. Dat zit hem in de samenwerking met een kwalitatieve softwarepartner als Zoho, maar nóg meer in onze gerichte aanpak en expertise. Het bieden van de juiste IT-oplossing begint namelijk met een grondige analyse van het bedrijfsproces. Wij weten hoe bedrijven opereren. Dat is waar onze kennis en ervaring zit en waar we het verschil maken: beginnen bij het begin, met oog op de toekomst.

prosolic 26

Prosolic als Zoho Premium Partner

Of het nu om de techniek gaat of de mensen achter de techniek: bij Prosolic weet je dat je in goede handen bent. Continuïteit en veiligheid staan te allen tijde voorop. Maar ook wij weten: een gevoel van veiligheid en vertrouwen gaat verder dan techniek en beloftes in contracten. Daarom staat ons team altijd voor je klaar en heb je een vast aanspreekpunt met kennis van zaken.

De mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken?

Nuria helpt je graag verder

Dat kan altijd! Vraag een adviesgesprek aan, laat weten waar jij tegenaan loopt en wij zorgen voor een advies op maat!

Adviesgesprek aanvragen
nuria sales marketing prosolic