4.9 uit 9 Google Reviews

Over ons

Ons verhaal

Bij Prosolic werken we vanuit de gedachte dat het altijd beter kan, want er is altijd ruimte voor ontwikkeling of optimalisatie. Of dat nu in samenwerking met onze partner Zoho is, binnen ons team of specifiek voor een klant. We zoeken graag de grenzen op, maar wel op zo'n manier dat we onze beloftes en ambities altijd waar kunnen maken. Processen staan nooit stil, en wij daarom ook niet.

prosolic 10

Van begin tot toekomst

Onze achtergrond bevindt zich niet in de IT, maar in het bedrijfsleven. Het is deze kennis en ervaring op het gebied van bedrijfskundige processen die ervoor zorgt dat wij de juiste vragen stellen en kritisch kunnen zijn op de onderdelen waar dit van belang is. Dat maakt ons uniek. Op basis van een grondige analyse adviseren we je niet alleen over de beste softwareoplossing, maar voorzien we je aanvullend van een duidelijke aanpak en een realistische strategie. Óók met oog op de toekomst. Alles om te garanderen dat jij uiteindelijk het meeste uit je software haalt en blijft halen.

prosolic 38

Kwaliteit boven kwantiteit

Dat we het analyseren van het proces zo belangrijk maken, betekent niet dat de techniek op nummer twee komt. Kwaliteit lever je door het door te voeren in ieder aspect van je organisatie. We gaan in alles voor een 8 of hoger! Voor de beste software werken wij daarom nauw samen met Zoho, specialist in web-based business tools en optimalisatietechniek. Door een oneindige hoeveelheid softwaremogelijkheden op het gebied van sales, projectmanagement, support, marketing, financiën en samenwerken in combinatie met onze expertise, profiteer je van kwalitatieve automatiseringsoplossingen op maat waarbij efficiëntie, continuïteit en veiligheid altijd voorop staan.

Onbegrensde mogelijkheden

Ons werk is geslaagd als jij er vertrouwen in hebt dat een systeem voor je werkt, in plaats van andersom. Dat betekent niet dat we daarna stilzitten. We volgen ontwikkelingen op de voet en zijn continu op zoek naar manieren hoe het beter kan. Dit is wat ons drijft! Er zit namelijk geen limiet aan de softwareoplossingen die wij bieden, en daarom ook geen limiet aan jouw groei. Als bedrijf investeer je in optimalisatie en groei. Dat is een doorlopend proces. Daarvoor heb je partners nodig die meegroeien in jullie ambitie, jaar na jaar. Prosolic is zo’n partner. Met een gedreven team van specialisten zetten wij ons keer op keer in voor jouw succes.

Persoonlijke touch

Bij Prosolic vinden we het belangrijk dat jij kunt doen waar je goed in bent, zonder dat jij je druk hoeft te maken over de veiligheid van de data, de werking van de systemen en de laatste ontwikkelingen op het gebied van software. Dat vergt vertrouwen. Iets wat je volgens ons niet alleen creëert door middel van goede techniek en afspraken, maar door het persoonlijke aspect waarbij expertise en ‘know-how’ centraal staan. Alles zodat jij weet dat je in goede handen bent. Dus loop je ergens tegenaan? Dan heb je een vaste specialist bij wie je altijd terechtkunt. Hoezeer we ook houden van automatisering. Het contact houden we graag persoonlijk. Samen kun je vooruit.

De mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken?

Nuria helpt je graag verder

Dat kan altijd! Vraag een adviesgesprek aan, laat weten waar jij tegenaan loopt en wij zorgen voor een advies op maat!

Adviesgesprek aanvragen
nuria sales marketing prosolic