4.9 uit 8 Google Reviews

Zoho apps voor projectmanagement

Efficiënt managen met de zoho apps voor projectmanagement

Projecten efficiënt plannen én uitvoeren vanuit huis of kantoor. Waar je ook bent, met de Zoho applicaties voor projectmanagement vlieg je projecten aan en werk je samen als nooit tevoren. Ontdek de mogelijkheden en maak van ieder project een succes.

sprints 64
Zoho Sprints
mail 64
Zoho Mail
projects 64
Zoho Projects
workdrive 64
Zoho Workdrive

Precies wat een project en team nodig heeft

Ieder project heeft zijn eigen specificaties en uitdagingen, maar het in goede banen leiden ervan en de onderlinge samenwerking is voor ieder project essentieel. Met de projectmanagementapplicaties van Zoho breng je ieder project – complex of simpel – tot een goed einde. Daarbij heb je onder andere toegang tot functionaliteiten als taakbeheer, urenregistratie, het toekennen van omzet en kosten middels budgetbeheer, agile werken, gedeelde mappen en zakelijke mailfuncties. Prosolic helpt je bij het inzetten van de juiste functionaliteiten voor jouw projectaanpak.

Power projectmanagement

Werk je regelmatig aan veelomvattende projecten? Dan ken je de uitdaging van goed plannen, efficiëntie en samenwerken. Zeker nu mensen vaker vanuit huis werken. Met de online projectmanagement applicatie Zoho Projects hak je jouw project op in werkbare delen voor een overzichtelijke planning en uitvoering. Houd takenschema’s bij, maak taken met subtaken aan en wijs ze toe aan de juiste medewerkers. Maak daarbij onderscheid in kritieke en minder kritieke taken of maak visueel duidelijk in welke volgorde taken opgevolgd moeten worden. Wijkt de daadwerkelijke voortgang af van de geplande voortgang? Dan word je hier meteen van op de hoogte gebracht.

Goed om te weten: werk je op uurbasis, bijvoorbeeld voor meerdere klanten? Gebruik Zoho dan ook voor het registreren én factureren van deze uren.

projects 64
Zoho Projects
projectmanagement

Nóg beter samenwerken

Werk je met complexe projecten waarbij het maken van een detailplanning op voorhand lastig is? Dan is het belangrijk dat je jouw team(s) een effectieve en flexibele manier van werken biedt. Met Zoho Sprints biedt je jouw medewerkers de mogelijkheid om op basis van de Scrum-methode – van oplevermoment naar oplevermoment – samen te werken, te brainstormen, bestanden te delen en feedback te leveren. En dat ongeacht hun locatie. Binnen één platform kunnen dagelijkse meetings worden gehouden en ontvang je meldingen op het moment dat er iets belangrijks gebeurt. Met inzicht in de productiviteit en status van het team kunnen knelpunten snel worden herkend en is het makkelijker om de voortgang van een sprint te bewaken.

sprints 64
Zoho Sprints

Voor een optimaal geautomatiseerd proces

Net als met alle andere apps van Zoho kun je ook voor projectmanagement de juiste apps aan elkaar koppelen. Prosolic biedt grondige bedrijfsprocesanalyses aan om te bepalen welke applicaties het best aansluiten bij jullie manier van werken. Zo weet je ook meteen of je het maximale uit je werkproces haalt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek in. Tijdens deze kennismaking horen we graag wat de wensen, doelen en behoeften zijn van jouw bedrijf of afdeling.

De zoho apps op een rijtje

crm 64

Zoho CRM

Een uitgebreide applicatie met de beste oplossingen voor klantbeheer in één pakket. Zoho CRM helpt met het bouwen aan duurzame klantrelaties en beter rendement.

sign 64

Zoho Sign

Onderteken, verstuur en beheer jouw documenten overal veilig. Zoho Sign is een complete app voor zakelijke, digitale ondertekening.

bookings 64

Zoho Bookings

Voorkom dubbele boekingen, gemiste afspraken en vertraagde betalingen met Zoho Bookings. De alles-in-één app op het gebied van planning en agenda's.

forms 64

Zoho Forms

Maak en beheer je formulier online. Eenvoudig en snel met Zoho Forms. Deze tool helpt je om gegevens efficiënt op te halen en koppelt eenvoudig met andere apps van Zoho.

marketingautomation 64

Zoho Marketing Automation

Beheer al jouw marketingactiviteiten op één locatie met Zoho Marketing Automation. Dé tool waarbij al jouw marketingkanalen bij elkaar komen in één tool. Zo versterk je jouw marketingfunnel en verander je leads sneller in vaste klanten.

social 64

Zoho Social

Plan berichten in op alle social media-kanalen, bekijk de resultaten in een overzichtelijk dashboard en maak gebruik van het algoritme om te plaatsen op de ideale tijdstippen. Met Zoho Social ligt de social media-wereld aan je voeten.

campaigns 64

Zoho Campaigns

Met Zoho Campaigns heb je alle behoeftes op het gebied van e-mailmarketing in één tool. Van het maken van campagnes en templates tot het automatiseren van workflows. Met Zoho Campaigns kun je aan de slag.

pagesense 64

Zoho Pagesense

Precies weten wat een bezoeker op jouw website doet en daarop inspelen met gepersonaliseerde content? Dat kan met Zoho Pagesense. Daarmee verhoog je snel het aantal conversies op jouw website.

books 64

Zoho Books

De alles-in-1 accounting software van Zoho heet Zoho Books. Met Zoho Books beheer je al jouw financiën, stel je offertes en facturen op, automatiseer je zakelijke workflows en creëer je samenwerking tussen afdelingen. Ideaal voor kleinere bedrijven.

inventory 64

Zoho Inventory

Alle facetten van voorraadbeheer in één tool. Met Zoho Inventory heb je grip op alles wat met voorraadbeheer te maken heeft. Van orderbeheer tot productttracking en controle op voorraadniveaus. Bovendien integreer je Zoho Inventory met alle belangrijke verkoopkanalen én CRM-tools.

subscriptions 64

Zoho Subscriptions

Van begin tot eind grip op het facturatieproces van jouw klanten. Met Zoho Subscriptions weet je precies wat de status is van een factuur, stuur je eenvoudig herinneringen, automatiseer je herhalende facturaties en word je op tijd betaald. Altijd.

desk 64

Zoho Desk

Communicatie naar klanten is een van de belangrijkste elementen van een bedrijf. Met Zoho Desk maak je die communicatie makkelijk, overzichtelijk en zorg je sneller voor tevreden klanten. Jouw klantenservice direct naar een hoger niveau.

assist 64

Zoho Assist

Problemen oplossen op afstand, zonder gedoe en efficiënt. Met Zoho Assist leveren jouw medewerkers snel externe support voor klanten via een webgebaseerde, on-demand supportsysteem. Zoho Assist helpt je om klanten of relaties op afstand te helpen door middel van een veilige en betrouwbare cloudgebaseerde oplossing.

projects 64

Zoho Projects

Samen als team werken, een goede planning bijhouden en werken in een project waar je maar wilt. Met Zoho Projects heb je de juiste tool voor projectbeheer in huis.

sprints 64

Zoho Sprints

Werken in teamverband brengt vaak onzekerheden en verrassingen met zich mee. Daarom is het belangrijk dat teams met duidelijke afspraken en herhaalbare aanpak werken om projecten zo succesvol te kunnen oppakken. Zoho Sprints ondersteunt in die aanpak en helpt om projectmanagement te optimaliseren.

workdrive 64

Zoho Workdrive

Zoho Workdrive is dé online bestandsbeheer tool voor teams die succesvol samenwerken. Met de veilige, online werkruimte kunnen teamleden alles kwijt: van brainstorms tot eindproducten.

mail 64

Zoho Mail

Een veilige en professionele oplossing voor zakelijke mail. Dat is wat Zoho Mail de juiste optie maakt voor ieder bedrijf met een behoefte op het gebied van een goede mailoplossing. Met Zoho Mail heb je snel en eenvoudig jouw mailbehoefte opgelost.

creator 64

Zoho Creator

Binnen ieder bedrijf zijn er wel behoeftes of ideeën over hoe apps de samenwerking, productiviteit of efficiëntie kunnen verbeteren. Met Zoho Creator kun je deze ideeën omzetten in realiteit. Creator is een low-code platform dat helpt om de apps te maken die jou en jouw bedrijf helpen.

analytics 64

Zoho Analytics

Snel en eenvoudig data-analyses uitvoeren met data van verschillende platformen? Zoho Analytics brengt deze data bijeen en geeft je de mogelijkheid om eenvoudig rapportages te draaien en inzicht te geven.

flow 64

Zoho Flow

Automatiseer je bedrijfsprocessen door apps onderling te verbinden. Met Zoho Flow zorg je voor een efficiënte gegevensoverdracht en breng je de informatie van jouw bedrijf in één workflow.

De mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken?

Annee helpt je graag verder

Dat kan altijd! Vraag een adviesgesprek aan, laat weten waar jij tegenaan loopt en wij zorgen voor een advies op maat!

Adviesgesprek aanvragen
annee eigenaar business consultant prosolic