4.9 uit 8 Google Reviews

Bekend met Zoho?

Wat Prosolic voor jou kan betekenen

Voor nieuwe en huidige Zoho-gebruikers

Wil je de softwareapplicaties van Zoho echt optimaal benutten? Dan heb je een goede implementatiepartner nodig. Als Zoho-expert en premium partner zorgt Prosolic ervoor dat jij op de juiste manier gebruikmaakt van de functionaliteiten die Zoho biedt; geheel passend bij jouw bedrijfsproces. Dat geldt voor iedereen die Zoho kent maar er nog geen gebruik van maakt én voor huidige Zoho-gebruikers die om wat voor reden dan ook geen optimaal gebruik kunnen maken van hun Zoho-applicaties. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of laat ons een Quickscan maken van je huidige Zoho situatie. Prosolic laat Zoho voor je werken!

Waarom je voor Prosolic kiest

Samen met Prosolic haal je
het optimale uit Zoho voor
jouw werkprocessen

Als je bekend bent met Zoho dan weet je dat misschien wel dat Zoho oneindig veel functionaliteiten aanbiedt. Het is één van de redenen dat wij met Zoho werken, maar een verkeerde implementatie kan alsnog voor een tegenvallende ervaring zorgen. Prosolic kent Zoho door en door en besteedt daarnaast veel aandacht aan de ideale inrichting van een bedrijfsproces. Op die manier zorgen wij voor de juiste vertaling van techniek naar oplossing.

Wij koppelen Zoho aan jouw favoriete software

Gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit staat in ons proces voorop

Ook maatwerk oplossingen behoren tot de mogelijkheden

Werk met de juiste software die past bij jouw manier van werken

Krijg snel inzicht in je knelpunten en specialistisch advies over de opvolging

De werkwijze van Prosolic

Denk groots,
groei verder.

1

Analyseren: de start van verbetering van het bedrijfsproces.

Met behulp van een grondige procesanalyse brengen we de situatie en het bedrijfsproces zo gedetailleerd mogelijk in kaart. Zo ontdekken we precies waar de knelpunten en verbetermogelijkheden zitten.

2

Adviseren: voor de optimale inrichting van je bedrijfsproces

Op basis van de verzamelde data ontvang je maatwerk advies van ons: over de optimale inrichting van het bedrijfsproces én hoe wij dit geoptimaliseerde proces met Zoho zouden automatiseren of inrichten.

Klaar om
te gaan.
Adviesgesprek aanvragen
3

Implementeren: alle systemen kant-en-klaar voor gebruik

Door middel van kleine oplevermomenten zorgen we voor een naadloos aansluitende implementatie van Zoho. Mét korte lijntjes zodat je zelf inzicht houdt in de voortgang van het traject.

4

Onderhoud en support: we staan altijd voor je klaar

Heb je een vraag of probleem? Bij Prosolic ben je verzekerd van een specialistisch antwoord of een oplossing.

De Quickscan

Ben je al Zoho gebruiker maar door wat voor reden dan ook niet tevreden? Zet je investering nog niet direct aan de kant. Er zijn namelijk veel factoren die meespelen bij een succesvolle inzet van Zoho. Denk aan het gebruik van de juiste applicaties, een goede implementatie die past bij het proces, een professionele Zoho-partner met alle kennis in huis, het krijgen van de juiste support, etc.

Speciaal voor huidige Zoho gebruikers hebben we daarom een Quickscan ontwikkeld. Met deze verkorte analyse maken we een situatieschets van je huidige Zoho-omgeving en komen knelpunten, vragen en mogelijkheden snel aan het licht. We voorzien je van het juiste advies over de optimale toepassing van Zoho en ondersteunen je waar nodig. Wij zorgen ervoor dat Zoho voor je werkt.

Zoho apps waarmee we jouw doelen bereiken

crm 64

Zoho CRM

Een uitgebreide applicatie met de beste oplossingen voor klantbeheer in één pakket. Zoho CRM helpt met het bouwen aan duurzame klantrelaties en beter rendement.

sign 64

Zoho Sign

Onderteken, verstuur en beheer jouw documenten overal veilig. Zoho Sign is een complete app voor zakelijke, digitale ondertekening.

bookings 64

Zoho Bookings

Voorkom dubbele boekingen, gemiste afspraken en vertraagde betalingen met Zoho Bookings. De alles-in-één app op het gebied van planning en agenda's.

forms 64

Zoho Forms

Maak en beheer je formulier online. Eenvoudig en snel met Zoho Forms. Deze tool helpt je om gegevens efficiënt op te halen en koppelt eenvoudig met andere apps van Zoho.

marketingautomation 64

Zoho Marketing Automation

Beheer al jouw marketingactiviteiten op één locatie met Zoho Marketing Automation. Dé tool waarbij al jouw marketingkanalen bij elkaar komen in één tool. Zo versterk je jouw marketingfunnel en verander je leads sneller in vaste klanten.

social 64

Zoho Social

Plan berichten in op alle social media-kanalen, bekijk de resultaten in een overzichtelijk dashboard en maak gebruik van het algoritme om te plaatsen op de ideale tijdstippen. Met Zoho Social ligt de social media-wereld aan je voeten.

campaigns 64

Zoho Campaigns

Met Zoho Campaigns heb je alle behoeftes op het gebied van e-mailmarketing in één tool. Van het maken van campagnes en templates tot het automatiseren van workflows. Met Zoho Campaigns kun je aan de slag.

pagesense 64

Zoho Pagesense

Precies weten wat een bezoeker op jouw website doet en daarop inspelen met gepersonaliseerde content? Dat kan met Zoho Pagesense. Daarmee verhoog je snel het aantal conversies op jouw website.

books 64

Zoho Books

De alles-in-1 accounting software van Zoho heet Zoho Books. Met Zoho Books beheer je al jouw financiën, stel je offertes en facturen op, automatiseer je zakelijke workflows en creëer je samenwerking tussen afdelingen. Ideaal voor kleinere bedrijven.

inventory 64

Zoho Inventory

Alle facetten van voorraadbeheer in één tool. Met Zoho Inventory heb je grip op alles wat met voorraadbeheer te maken heeft. Van orderbeheer tot productttracking en controle op voorraadniveaus. Bovendien integreer je Zoho Inventory met alle belangrijke verkoopkanalen én CRM-tools.

subscriptions 64

Zoho Subscriptions

Van begin tot eind grip op het facturatieproces van jouw klanten. Met Zoho Subscriptions weet je precies wat de status is van een factuur, stuur je eenvoudig herinneringen, automatiseer je herhalende facturaties en word je op tijd betaald. Altijd.

desk 64

Zoho Desk

Communicatie naar klanten is een van de belangrijkste elementen van een bedrijf. Met Zoho Desk maak je die communicatie makkelijk, overzichtelijk en zorg je sneller voor tevreden klanten. Jouw klantenservice direct naar een hoger niveau.

assist 64

Zoho Assist

Problemen oplossen op afstand, zonder gedoe en efficiënt. Met Zoho Assist leveren jouw medewerkers snel externe support voor klanten via een webgebaseerde, on-demand supportsysteem. Zoho Assist helpt je om klanten of relaties op afstand te helpen door middel van een veilige en betrouwbare cloudgebaseerde oplossing.

projects 64

Zoho Projects

Samen als team werken, een goede planning bijhouden en werken in een project waar je maar wilt. Met Zoho Projects heb je de juiste tool voor projectbeheer in huis.

sprints 64

Zoho Sprints

Werken in teamverband brengt vaak onzekerheden en verrassingen met zich mee. Daarom is het belangrijk dat teams met duidelijke afspraken en herhaalbare aanpak werken om projecten zo succesvol te kunnen oppakken. Zoho Sprints ondersteunt in die aanpak en helpt om projectmanagement te optimaliseren.

workdrive 64

Zoho Workdrive

Zoho Workdrive is dé online bestandsbeheer tool voor teams die succesvol samenwerken. Met de veilige, online werkruimte kunnen teamleden alles kwijt: van brainstorms tot eindproducten.

mail 64

Zoho Mail

Een veilige en professionele oplossing voor zakelijke mail. Dat is wat Zoho Mail de juiste optie maakt voor ieder bedrijf met een behoefte op het gebied van een goede mailoplossing. Met Zoho Mail heb je snel en eenvoudig jouw mailbehoefte opgelost.

creator 64

Zoho Creator

Binnen ieder bedrijf zijn er wel behoeftes of ideeën over hoe apps de samenwerking, productiviteit of efficiëntie kunnen verbeteren. Met Zoho Creator kun je deze ideeën omzetten in realiteit. Creator is een low-code platform dat helpt om de apps te maken die jou en jouw bedrijf helpen.

analytics 64

Zoho Analytics

Snel en eenvoudig data-analyses uitvoeren met data van verschillende platformen? Zoho Analytics brengt deze data bijeen en geeft je de mogelijkheid om eenvoudig rapportages te draaien en inzicht te geven.

flow 64

Zoho Flow

Automatiseer je bedrijfsprocessen door apps onderling te verbinden. Met Zoho Flow zorg je voor een efficiënte gegevensoverdracht en breng je de informatie van jouw bedrijf in één workflow.

Onze oplossingen

Wat kunnen we
voor jou oplossen
met Zoho?

Met de apps van Zoho en de juiste implementatie partner kun je vele werkprocessen verbeteren en optimaliseren.

Bedrijfsprocessen analyseren en optimaliseren

Implementatie van Zoho applicatie

Onderhoud en support voor Zoho

Ontwikkeling van maatwerk applicaties

Dashboards en rapportages ontwikkelen

Optimalisatie van bestaande Zoho inrichting

Succesvolle klantcases

Ontdek wat wij voor onze klanten hebben betekend

Bekijk alles
fotor 2023 5 5 16 17 2

Controleren van gegevens

Updaten klantendata

fotor 2023 5 5 16 3 4

Geïntegreerde app

Urenregistratie

kelly sikkema cg60 wxjvc4 unsplash

Lease berekening maken

Leaseproces

De mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken?

Annee helpt je graag verder

Dat kan altijd! Vraag een adviesgesprek aan, laat weten waar jij tegenaan loopt en wij zorgen voor een advies op maat!

Adviesgesprek aanvragen
annee eigenaar business consultant prosolic