4.9 uit 9 Google Reviews

Controleren van gegevens

Updaten klantendata

Automatisch je klantendata laten updaten

Voor een woningcorporatie hebben wij in Zoho Creator een applicatie ontwikkeld waarbij, op basis van de reeds beschikbare klant data, een bericht wordt gestuurd naar het totale klantenbestand om zo de klant data te updaten.

forms 64
Zoho Forms
crm 64
Zoho CRM
fotor 2023 5 5 16 17 2

De opdracht

De woningcorporatie had een nieuw inlog portaal voor haar huurders ontwikkeld. Voor de inrichting van dit portaal wilden zij beschikken over de meest recente klant data, echter ontbraken in enkele gevallen de juiste gegevens van de huurders en wilde de woningcorporatie controleren of de huidige gegevens juist waren. Doordat het handmatig controleren en aanvullen van deze gegevens een tijdrovend en foutgevoelig proces had geworden, zijn wij ingeschakeld om dit proces te digitaliseren.
forms 64
Zoho Forms

Oplossing

Wij hebben een applicatie ontwikkeld waarbij met één druk op de knop een email of sms wordt gestuurd naar alle klanten van de woningcorporatie. In dit bericht is een link opgenomen waarmee de klant toegang krijgt tot de door ons ontwikkelde applicatie. De klant dient zijn postcode en huisnummer in te vullen, waarna geverifieerd kan worden of de klant recht heeft om zijn eigen gegevens te kunnen inzien. Na juiste verificatie krijgt de klant toegang tot zijn gegevens en heeft de klant de mogelijkheid om deze te controleren en indien nodig te wijzigen of aan te vullen. Nadat de klanten hun contactgegevens hebben gecontroleerd of gewijzigd wordt de klantendatabase automatisch geactualiseerd.

Het resultaat

Door bovenstaande digitalisering is het proces van het actualiseren en controleren van klant data zo efficiënt mogelijk ingericht. Hierdoor heeft de woningcorporatie veel tijd bespaard met het individueel benaderen van haar klanten en beschikt de woningcorporatie over een betrouwbare geactualiseerde klantendatabase.

Zoho apps

Waarmee bouwden wij deze klantcase?

Voor deze case hebben wij gebruik gemaakt van verschillende Zoho apps zoals Zoho Forms en Zoho CRM.
forms 64
Zoho Forms
crm 64
Zoho CRM

Gerelateerde klantcases

Deze klantcases kunnen jouw verder inzicht geven in de verschillende mogelijkheden van Zoho en Prosolic.

Bekijk alles
dashboards

Website formulieren automatisch laten opvolgen

Marketing automatisering

kelly sikkema cg60 wxjvc4 unsplash

Lease berekening maken

Leaseproces

fotor 2023 5 5 16 23 49

Digitaliseren van een test

Psychologische test

De mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken?

Nuria helpt je graag verder

Dat kan altijd! Vraag een adviesgesprek aan, laat weten waar jij tegenaan loopt en wij zorgen voor een advies op maat!

Adviesgesprek aanvragen
nuria sales marketing prosolic