4.9 uit 9 Google Reviews
Zoho

Contactformulier

Liever even bellen?

nuria sales marketing prosolic

Nuria

Sales Consultant

Veelgestelde vragen

Wat is Zoho Creator?

Zoho Creator is een low-code platform waarmee je aangepaste zakelijke applicaties kunt bouwen zonder dat je uitgebreide programmeervaardigheden nodig hebt. Denk hierbij aan simpele invoerformulieren, maar ook aan complexe rapportages. Je kunt er ook de bestaande Zoho applicaties mee uitbreiden. Oftewel: ideaal voor maatwerk oplossingen.

Hoe kun je Zoho Creator gebruiken?

Zoho Creator is ontworpen om de ontwikkeling van zakelijke applicaties te vereenvoudigen en te versnellen. Hier kun je zelf mee aan de slag gaan, maar je kunt het ook overlaten aan een gespecialiseerde partner zoals Prosolic. Volg deze stappen om Zoho Creator zelf te gebruiken:

Aanmelden bij Zoho Creator:

Ga naar de Zoho Creator-website en meld je aan met een Zoho-account. Als je er geen hebt, kun je er een gratis aanmaken.

Maak een applicatie:

Na het inloggen kun je een nieuwe applicatie maken of een bestaande toepassing bewerken. Binnen je applicatie kun je verschillende componenten toevoegen, zoals formulieren, rapporten, pagina's en workflows.

Formulieren: Maak formulieren om gegevens in te voeren en te bewerken. Je kunt velden toevoegen voor tekst, getallen, datums, afbeeldingen en meer.

Rapporten: Maak rapporten om gegevens te bekijken, te filteren en te sorteren. Je kunt grafieken en tabellen opnemen om gegevens te visualiseren.

Pagina's: Bouw aangepaste pagina's voor je applicatie. Je kunt HTML, scripting en widgets gebruiken om de gebruikersinterface aan te passen.

Workflows: Stel workflows in om geautomatiseerde processen te creëren. Je kunt bijvoorbeeld automatisch e-mails verzenden, taken toewijzen of gegevens bijwerken op basis van bepaalde gebeurtenissen.

Gegevensbeheer:

Gebruik de ingebouwde database om gegevens op te slaan. Maak tabellen om verschillende soorten gegevens bij te houden, en definieer relaties tussen tabellen.

Aanpassen met Deluge Scripting:

Als je complexe logica wilt toevoegen, kun je Deluge-scripting gebruiken. Deluge is een eenvoudige scriptingtaal die is geïntegreerd in Zoho Creator.

Test en implementatie:

Test je applicatie grondig om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de vereisten en verwachtingen. Wanneer je applicatie klaar is, kun je deze implementeren voor gebruik binnen je organisatie of, indien nodig, openbaar maken voor externe gebruikers.

Onderhoud en ondersteuning:

Blijf je applicatie beheren en onderhouden. Monitor gebruiksstatistieken en pas de applicatie aan op basis van feedback en veranderende zakelijke behoeften.

Is Zoho Creator gratis?

Zoho Creator kun je maar liefst 30 dagen gratis proberen middels een proefaccount. Zo’n proefaccount vraag je gemakkelijk aan. Na de proefperiode zijn er diverse abonnementen beschikbaar. Prosolic helpt je graag bij het maken van de juiste keuze voor een abonnement dat het best bij jouw organisatie past. Daarnaast helpen we je ook bij de implementatie en maatwerk oplossingen.