4.9 uit 9 Google Reviews
Zoho

Contactformulier

Liever even bellen?

nuria sales marketing prosolic

Nuria

Sales Consultant

Veelgestelde vragen

Wat is de geschiedenis van Zoho Corporation?

Zoho Corporation werd opgericht in 1996 onder de naam AdventNet door Sridhar Vembu en Tony Thomas. Het bedrijf begon met het ontwikkelen van netwerkbeheersoftware en breidde later uit naar andere softwarecategorieën. In 2009 werd de bedrijfsnaam gewijzigd in Zoho Corporation om zich te concentreren op hun suite van cloudgebaseerde bedrijfsapplicaties.

Waar is Zoho Corporation gevestigd?

Het hoofdkantoor van Zoho Corporation is gevestigd in Chennai, India. Ze hebben ook kantoren in de Verenigde Staten (Californië), Europa (Nederland), Azië (Japan, China en Singapore) en Australië.

Hoeveel werknemers heeft Zoho Corporation?

Hoewel het exacte aantal werknemers kan variëren, heeft Zoho Corporation doorgaans meer dan 9.000 werknemers wereldwijd, waaronder ontwikkelaars, technische ondersteuningsmedewerkers, verkoop- en marketingprofessionals en administratief personeel.

Wat zijn enkele van de bekendste producten van Zoho Corporation?

Zoho Corporation biedt een breed scala aan softwareproducten en -diensten, waaronder Zoho CRM (customer relationship management), Zoho One (een geïntegreerd pakket van meer dan 40 Zoho-applicaties), Zoho Workplace (een suite van samenwerkings- en productiviteitstools) en ManageEngine (IT-beheeroplossingen). De producten van Zoho zijn ontworpen om bedrijven van elke omvang te helpen bij het verbeteren van hun efficiëntie en productiviteit.

Wat is het bedrijfsmodel van Zoho Corporation?

Zoho Corporation heeft een SaaS (Software as a Service) bedrijfsmodel, wat betekent dat klanten hun software en diensten via de cloud kunnen gebruiken zonder deze te hoeven installeren op hun eigen servers. Klanten betalen doorgaans abonnementskosten op basis van het aantal gebruikers en het gekozen abonnement. Zoho biedt ook gratis versies van sommige producten met beperkte functionaliteit om kleine bedrijven en individuele gebruikers te ondersteunen.