4.9 uit 9 Google Reviews
Zoho

Contactformulier

Liever even bellen?

nuria sales marketing prosolic

Nuria

Sales Consultant

Veelgestelde vragen

Wat is Zoho Desk?

Zoho Desk is een klantenservice- en supportsoftware. Het is bedoeld om bedrijven te helpen bij het beheren van hun klantenondersteuningsactiviteiten en het leveren van efficiënte en effectieve klantenservice.

Waar gebruik je Zoho Desk voor?

Zoho Desk is bedoeld om bedrijven te helpen de klanttevredenheid te verbeteren, de responstijden te verkorten en klantenserviceprocessen te stroomlijnen. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken en functies van Zoho Desk:

Ticketbeheer: Zoho Desk biedt een ticketingsysteem waarmee klanten ondersteuningsverzoeken kunnen indienen via verschillende kanalen, zoals e-mail, webformulieren, chat en sociale media. Ondersteuningsteams kunnen deze tickets toewijzen, bijhouden en prioriteren.

Automatisering: Het platform maakt gebruik van automatiseringsregels en workflows om de verwerking van ondersteuningstickets te stroomlijnen. Hiermee kunnen repetitieve taken worden geautomatiseerd.

Selfserviceportaal: Bied klanten een selfserviceportaal aan waar ze veelvoorkomende vragen kunnen vinden en antwoorden opzoeken zonder direct contact op te nemen met de klantenservice.

Kennisbank: Zoho Desk biedt tools voor het maken en beheren van een kennisbank met veelgestelde vragen (FAQ's), handleidingen en andere relevante informatie om klanten te helpen bij het zelfstandig vinden van de juiste informatie.

Multichannel-ondersteuning: Het platform ondersteunt meerdere kanalen, waaronder e-mail, chat, telefoon en sociale media, zodat klanten je kunnen bereiken op de manier die ze zelf het prettigst vinden.

Rapportage en analyses: Zoho Desk biedt rapportage- en analysefuncties om de prestaties van de klantenondersteuning te volgen en te meten, zodat bedrijven inzicht kunnen krijgen in trends en de kwaliteit van hun ondersteuning kunnen verbeteren.

Integraties: Het kan worden geïntegreerd met andere Zoho-producten en externe toepassingen om klantengegevens en processen te koppelen.

Mobiele toegang: Zoho Desk is toegankelijk via mobiele apps, zodat klantenservicemedewerkers ook onderweg tickets kunnen beheren en klanten kunnen ondersteunen.

Hoe kan Zoho Desk bedrijven helpen je klanttevredenheid te verbeteren?

Zoho Desk helpt bedrijven hun klanttevredenheid te verbeteren door snellere en beter georganiseerde klantenondersteuning te bieden. Door werkstromen en tickettoewijzingen te automatiseren, kunnen ondersteuningsmedewerkers zich concentreren op het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen. Zoho Desk biedt ook een selfservice kennisbank waar klanten zelf antwoorden kunnen vinden, wat leidt tot een snellere probleemoplossing en minder inspanning van de klant.

Wat is het verschil tussen Zoho Desk en andere helpdeskoplossingen?

Zoho Desk onderscheidt zich van andere helpdeskoplossingen door zijn eenvoud, schaalbaarheid en integratie met andere Zoho-producten. De interface is gebruiksvriendelijk en intuïtief, wat de leercurve voor nieuwe gebruikers vermindert. Zoho Desk kan eenvoudig worden opgeschaald naarmate het bedrijf groeit en kan worden aangepast aan je specifieke behoeften. De integratie met andere Zoho-producten en populaire externe applicaties zorgt voor een naadloze gegevensuitwisseling en verbeterde efficiëntie.

Kan ik Zoho Desk gebruiken voor interne IT-helpdeskondersteuning?

Ja, Zoho Desk kan worden aangepast en geconfigureerd om interne IT-helpdeskondersteuning te bieden. Je kunt aangepaste ticketcategorieën en werkstromen maken die specifiek zijn voor IT-gerelateerde problemen. Interne medewerkers kunnen vervolgens op dezelfde manier een ticket indienen als externe klanten.

Hoe kan Zoho Desk me helpen bij het analyseren van de prestaties van mijn klantenserviceteam?

Zoho Desk biedt ingebouwde rapportage- en analysetools waarmee je de prestaties van het klantenserviceteam kunt meten en bijhouden. Je kunt rapporten genereren over ticketvolumes, responstijden, oplostijden, klanttevredenheid en andere belangrijke prestatie-indicatoren. Deze gegevens kunnen je helpen om gebieden voor verbetering te identificeren en de klantenservicestrategie aan te passen op basis van realtime informatie.