4.9 uit 8 Google Reviews
Zoho

Contactformulier

Liever even bellen?

annee eigenaar business consultant prosolic

Annee

Eigenaar en Business Consultant

Veelgestelde vragen

Wat is Zoho CRM?

Zoho CRM is software voor customer relationship management (CRM), speciaal ontworpen om bedrijven te helpen bij het stroomlijnen van hun processen omtrent interacties met bestaande en potentiële klanten. Prosolic helpt ondernemers zoals jij bij het afstemmen en implementeren van de software. Op zo’n manier dat je precies inzichtelijk hebt wat jij belangrijk vindt.

Wat zijn de belangrijkste functies van Zoho CRM?

Zoho CRM biedt verschillende functies, waaronder lead- en contactbeheer, verkoopautomatisering, marketingautomatisering, klantondersteuning, voorraadbeheer, rapportage en analyse, integraties met andere Zoho-producten en externe applicaties, mobiele toegang en aanpasbare modules.

Hoe werkt Zoho CRM?

Zoho CRM is zeer aanpasbaar en biedt verschillende functies en modules die zijn afgestemd op de behoeften van verschillende bedrijven. Gebruikers kunnen de software aanpassen aan hun specifieke bedrijfsprocessen en vereisten. Het uiteindelijke doel is om klantgericht te werken, leads en deals effectief te beheren en de verkoop- en marketinginspanningen te verbeteren om de groei van het bedrijf te bevorderen.

Waarom Zoho CRM?

Zoho CRM is in een krachtig CRM-systeem met vele functies en mogelijkheden. Hierdoor kun je de software geheel op maat aanpassen aan jouw organisatie voor de meest relevante inzichten. Daarnaast is Zoho CRM ook koppelbaar met oneindig veel andere applicaties, zowel extern als van Zoho zelf. Hierdoor beschik je over een software totaalpakket waarmee je jouw gehele bedrijfsproces kunt optimaliseren en automatiseren. Minder focus op handelingen, maar meer focus op je klant. Plus, de implementatie van Zoho CRM kan snel en probleemloos gerealiseerd worden.

Waar gebruik je Zoho CRM voor?

Zoho CRM biedt een scala aan functies en tools om bedrijven te helpen hun verkoop-, marketing- en klantenondersteuningsinspanningen effectief en efficient te beheren. Enkele belangrijke functies en mogelijkheden van Zoho CRM zijn onder andere:

Gegevensinvoer en beheer: Het begint met het invoeren en beheren van klantgegevens. Je kunt klantinformatie handmatig invoeren of gegevens importeren uit andere bronnen. Zoho CRM maakt het gemakkelijk om gegevens te organiseren en bij te werken.

Contactbeheer: Zoho CRM biedt tools voor het beheren van contacten, leads en klanten. Je kunt gedetailleerde profielen van contacten maken, inclusief hun contactgegevens, interactiegeschiedenis, notities en meer.

Verkoopautomatisering: De software helpt bij het stroomlijnen van het verkoopproces. Je kunt verkoopkansen (deals) aanmaken, de voortgang van deals volgen en automatisering inschakelen voor taken zoals e-mailopvolging, offertes genereren en taakbeheer.

Marketingautomatisering: Zoho CRM omvat marketingfuncties, zoals het beheren van marketingcampagnes, e-mailmarketing, het volgen van leads en het segmenteren van doelgroepen voor gerichte marketing.

Rapportage en analyse: Gebruikers kunnen aangepaste rapporten en dashboards maken om inzicht te krijgen in verkoop- en marketingprestaties. Dit helpt bij het nemen van geïnformeerde beslissingen.

Klantenondersteuning en service: Zoho CRM biedt tools voor het beheren van klantensupporttickets en het bijhouden van klantinteracties, waardoor je de klantenservice kunt verbeteren.

Automatisering: Zoho CRM maakt gebruik van workflows en automatiseringsregels om repetitieve taken te vereenvoudigen. Dit kan onder meer het toewijzen van leads aan vertegenwoordigers, opvolging van inkomende leads en het activeren van herinneringen om vervolgacties te ondernemen omvatten.

Integraties: Zoho CRM kan worden geïntegreerd met andere softwaretoepassingen, zoals e-mailplatforms, marketingtools, boekhoudsoftware en meer, om gegevens en processen naadloos te koppelen.

Mobiele toegang: Via de mobiele app van Zoho CRM hebben gebruikers onderweg toegang tot klantinformatie, kunnen ze leads beheren en realtime updates ontvangen.

Hoeveel kost Zoho CRM?

Zoho CRM heeft verschillende abonnementsplannen om aan de behoeften van verschillende bedrijven te voldoen. Er is een gratis versie met beperkte functionaliteit en betaalde plannen die variëren in prijs en functies. De betaalde plannen zijn meestal opgedeeld in Standard, Professional, Enterprise en Ultimate. Wel plan het beste bij je organisatie past, hangt af van verschillende factoren, waaronder behoeften. De prijzen variëren per plan en aantal gebruikers, en het is het beste om de Zoho CRM-website te bezoeken voor de meest recente prijsinformatie. Prosolic helpt je graag bij het bepalen van het juiste abonnement en het inrichten van de software. Probeer eerst eens de gratis proefversie van 30 dagen. Voor eventuele vragen kun je vervolgens altijd bij ons terecht.

Is Zoho CRM geschikt voor kleine bedrijven?

Ja, Zoho CRM is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven. Het platform biedt een schaalbare oplossing met een flexibele prijsstructuur, zodat kleinere bedrijven kunnen beginnen met een gratis of lager geprijsd abonnement en vervolgens upgraden naar meer geavanceerde functies naarmate het bedrijf groeit.

 

Kan ik Zoho CRM integreren met andere applicaties?

Zoho CRM biedt ingebouwde integraties met andere Zoho-producten, zoals Zoho Mail, Zoho Desk en Zoho Projects, en met populaire externe applicaties zoals Google Workspace, Microsoft Office 365 en Zapier. Voor aangepaste integraties biedt Zoho CRM een API (Application Programming Interface) die ontwikkelaars kunnen gebruiken om het systeem te koppelen aan andere applicaties of services.

Hoe zit het met gegevensbeveiliging en privacy in Zoho CRM?

Zoho neemt gegevensbeveiliging en privacy erg serieus, ook voor Zoho CRM. Het is een belangrijke reden waarom Prosolic met de software van Zoho werkt. Het bedrijf heeft maatregelen geïmplementeerd om gegevens te beschermen, zoals SSL-codering, firewalls, meervoudige verificatie en regelmatige back-ups. Zoho voldoet ook aan de belangrijkste internationale beveiligingsnormen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de EU en de Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA) van de VS.