4.8 uit 5 Google Reviews
Zoho

Veelgestelde vragen

Wat zijn de belangrijkste functies van Zoho CRM?

Zoho CRM biedt verschillende functies, waaronder lead- en contactbeheer, verkoopautomatisering, marketingautomatisering, klantondersteuning, voorraadbeheer, rapportage en analyse, integraties met andere Zoho-producten en externe applicaties, mobiele toegang en aanpasbare modules.

Hoeveel kost Zoho CRM?

Zoho CRM heeft verschillende abonnementsplannen om aan de behoeften van verschillende bedrijven te voldoen. Er is een gratis versie met beperkte functionaliteit en betaalde plannen die variëren in prijs en functies. De betaalde plannen zijn meestal opgedeeld in Standard, Professional, Enterprise en Ultimate. De prijzen variëren per plan en aantal gebruikers, en het is het beste om de Zoho CRM-website te bezoeken voor de meest recente prijsinformatie.

Is Zoho CRM geschikt voor kleine bedrijven?

Ja, Zoho CRM is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven. Het platform biedt een schaalbare oplossing met een flexibele prijsstructuur, zodat kleinere bedrijven kunnen beginnen met een gratis of lager geprijsd abonnement en vervolgens upgraden naar meer geavanceerde functies naarmate hun bedrijf groeit.

 

Kan ik Zoho CRM integreren met andere applicaties?

Zoho CRM biedt ingebouwde integraties met andere Zoho-producten, zoals Zoho Mail, Zoho Desk en Zoho Projects, en met populaire externe applicaties zoals Google Workspace, Microsoft Office 365 en Zapier. Voor aangepaste integraties biedt Zoho CRM een API (Application Programming Interface) die ontwikkelaars kunnen gebruiken om het systeem te koppelen aan andere applicaties of services.

Hoe zit het met gegevensbeveiliging en privacy in Zoho CRM?

Zoho CRM neemt gegevensbeveiliging en privacy serieus. Het bedrijf heeft maatregelen geïmplementeerd om gegevens te beschermen, zoals SSL-codering, firewalls, meervoudige verificatie en regelmatige back-ups. Zoho voldoet ook aan de belangrijkste internationale beveiligingsnormen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de EU en de Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA) van de VS.

Contactformulier

Liever even bellen?

nuria sales marketing prosolic

Nuria

Sales en Marketing