4.9 uit 9 Google Reviews

Één platform voor al jouw cruciale data

Prosolic begrijpt de uitdagingen van moderne bedrijven. Data-gestuurde besluitvorming vormt een essentieel onderdeel van moderne bedrijfsstrategieën, waarbij nauwkeurige analyses en interpretaties van relevante gegevens verankerd zijn in de sturing van een organisatie. Met de business intelligence tool Zoho Analytics breng je al jouw data samen op één plek. Van verschillende platforms en databronnen tot aan populaire zakelijke apps, Zoho biedt met hun business intelligence tool een slimme alles-in-één oplossing voor gegevensverzameling en -analyse. Daarnaast staat alle software van Zoho bekend om gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en aantrekkelijke prijsstelling.

De voordelen van Zoho's business intelligence tool

 • Alle data op één plek: Vergeet de rompslomp van verspreide data. Breng al jouw bedrijfsgegevens samen, van cloud- tot on-premise databases en maatwerk apps, zodat je één overzicht hebt.
 • Eenvoudige data-analyses: Geniet van snelle en moeiteloze data-analyses. Importeer data makkelijk uit verschillende bronnen en pas rapportages naar wens aan met een gebruiksvriendelijke interface.
 • Visuele weergave: Creëer aantrekkelijke rapportages en dashboards met een intuïtieve drag-and-drop interface.
 • Krachtige AI-assistentie met Zia: Raak nooit meer het overzicht kwijt. Zoho's AI-assistent, Zia, staat klaar om je te helpen bij het analyseren van cijfers, prognoses, trendanalyses en meer.
analytics 64
Zoho Analytics

Van ruwe data naar bruikbare inzichten

Een goede business intelligence tool biedt vele voordelen. Niet alleen stelt het je in staat om betere beslissingen te maken op basis van waardevolle inzichten. Het bespaart je ook heel veel tijd. Een goede inrichting van het platform is hierbij erg belangrijk. Je wil er tenslotte optimaal gebruik van kunnen maken.

Met behulp van overzichtelijke dashboards en rapportages krijg je snel inzicht in verbetermogelijkheden en mogelijke innovaties. Zo kun je hier proactief op inspelen en blijf je voor op concurrenten. Geen beslissingen op basis van intuïtie, maar harde data die je helpen bij actiegerichte besluitvorming. Daarnaast helpen business intelligence tools je bij het bepalen van duidelijke KPI’s en doelstellingen. Zo weet ook jouw team waar ze naartoe werken en wat er nodig is voor groei.

Gerelateerde klantcases

Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten

istock 1347264285

Automatisch offertes genereren

Offertegenerator

fotor 2023 5 5 16 3 4

Geïntegreerde app

Urenregistratie

istock 1145882183 1400x600

Digitaliseren van obligaties

Obligatietool

Zoho vergeleken met andere business intelligence tools

Natuurlijk is Zoho Analytics niet de enige business intelligence tool op de markt. Wél onderscheidt het zich op verschillende vlakken in vergelijking met andere business intelligence tools. Denk hierbij aan BI-tools zoals Tableau, Microsoft Power BI en QlikView. Een aantal voorbeelden:

 • Gebruiksvriendelijkheid: De intuïtieve interface maakt het gemakkelijk om data te importeren, analyses uit te voeren en rapporten te genereren zonder uitgebreide technische kennis.
 • Brede dataverbindingen: Het biedt connectiviteit met meer dan 250 databronnen, waardoor je data uit diverse platforms kunnen integreren en analyseren.
 • AI-aangedreven inzichten: De AI-assistent Zia biedt waardevolle inzichten, voorspellingen en suggesties, wat een enorm voordeel biedt bij het begrijpen van gegevens.
 • Maatwerk rapportages: Zoho Analytics stelt gebruikers in staat om rapporten volledig aan te passen aan specifieke zakelijke vereisten, met een breed scala aan visualisaties en aanpasbare weergaven.
 • Beveiliging en toegangscontrole: Het platform biedt robuuste beveiligingsfuncties en geavanceerde toegangscontrole, waardoor je jouw gegevens veilig kunt beheren.
 • Prijs-kwaliteitverhouding: Zoho Analytics biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in vergelijking met concurrenten, met een scala aan functies tegen een betaalbare prijs.

Deze kenmerken maken Zoho Analytics tot een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een krachtige, gebruiksvriendelijke en veelzijdige business intelligence tool.

Haal het maximale uit je business intelligence tool

We hebben het al even kort benoemd, maar een goede inrichting van de business intelligence tool is net zo belangrijk als de tool zelf. Laat dat nu net zijn waar wij bij Prosolic in uitblinken. Niet alleen zijn we specialist als het om de software van Zoho gaat, we zijn daarnaast ook professionals op het gebied van bedrijfsproces optimalisatie. Wil je een business intelligence tool optimaal inzetten voor je bedrijf?  Plan dan eerst vrijblijvend een adviesgesprek met ons in. Op basis van jouw doelstellingen en wensen, kunnen we je voorzien van advies en helpen we je met de implementatie van de business intelligence tool. We zorgen ervoor dat het goed gebeurt én dat de impact op de dagdagelijkse werkzaamheden minimaal is.

Neem actie en transformeer jouw bedrijf

De kracht van de business intelligence tool van Zoho, versterkt door de expertise van Prosolic, biedt jou de mogelijkheid om bedrijfsprocessen te optimaliseren, gegevens om te zetten in bruikbare inzichten en doelgerichte beslissingen te nemen.

Wil je jouw bedrijf naar grotere hoogten brengen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe een business intelligence tool de sleutel tot jouw zakelijk succes kan zijn.

Vraag een advies gesprek aan

 • Procesanalyse
 • Implementatie van software
 • Onderhoud en support
 • Dashboards en rapportages
 • Bestaande Zoho inrichting
 • Maatwerk
 • Anders

In gesprek komen?

annee eigenaar business consultant prosolic

Annee

Partner