4.9 uit 9 Google Reviews

Onbekend met Zoho?

Zet Zoho in
voor jouw bedrijfsproces

Wat je bedrijfsproces ook inhoudt, met de software applicaties van Zoho is er voor ieder vraagstuk de ideale automatiseringsoplossing: passend en kwalitatief. Optimaliseer je proces op de manier die het beste bij jouw organisatie en werkwijze past.

Een oplossing die écht bij je past

Met de vele mogelijkheden die Zoho biedt, zet Prosolic zich als premium partner in voor de juiste toepassing en implementatie van de software. Ieder bedrijfsproces is tenslotte uniek. De kracht zit hem hierbij in de combinatie van techniek en expertise. Zo weet jij zeker dat je het maximale uit je werkproces én je software haalt. Denk aan processen op het gebied van sales, marketing, finance, support en projectmanagement. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden.

fotor 2023 5 5 15 35 27

Jouw sales doelstellingen behalen

Optimaliseer ook jouw salesproces en heb altijd en overal direct inzicht in lopende salestrajecten zonder je druk te hoeven maken over het missen van leads, afspraken of opvolgen van offertes. Ontdek wat de verschillende Zoho applicaties voor Sales voor jou kunnen betekenen.

fotor 2023 5 5 17 54 31

Volledig inzicht in jouw marketing proces

Als je denkt dat je meer marketeers nodig hebt, kijk dan eerst naar wat er geautomatiseerd kan worden. Niet alleen zal je marketingproces efficiënter verlopen, ook je marketeers kunnen hun werk beter uitvoeren. Ontdek wat de Zoho applicaties voor marketing voor jou kunnen betekenen.

finance

Betere inzichten in jouw financiën

Van facturatie tot voorraadbeheer en accounting. Heb al je financiële en administratieve zaken op orde en automatiseer tijdrovende en repeterende handelingen makkelijk met de Finance applicaties van Zoho. Ontdek de mogelijkheden.

fotor 2023 5 5 18 7 16

Ondersteuning bieden met de beste support

Je klanten zo goed mogelijk helpen, daar ga je voor! Maar dat betekent niet dat je het jouw klantenservice extra moeilijk hoeft te maken. Ontdek de supportsoftware oplossing van Zoho en hoe deze bijdraagt aan de tevredenheid van klanten en productiviteit van medewerkers.

kelly sikkema cg60 wxjvc4 unsplash

Beter beheer door projectmanagement

Projecten efficiënt plannen én uitvoeren vanuit huis of kantoor. Waar je ook bent, met de Zoho applicaties voor projectmanagement vlieg je projecten aan en werk je samen als nooit tevoren. Ontdek de mogelijkheden en maak van ieder project een succes.

maatwerk

Alles in de puntjes door het juiste maatwerk

Is jouw bedrijfsproces niet zo makkelijk in een hokje te plaatsen? Passen standaard softwareoplossingen niet bij jullie manier van werken? Ook dan biedt Zoho diverse mogelijkheden. Ontdek meer over de techniek van Zoho en expertise van Prosolic als gouden combinatie.

Onze oplossingen

Wat kunnen we voor
jou betekenen?

We werken niet met standaard IT-oplossingen, maar op basis van kwalitatief maatwerk. Voor de beste software werken we met Zoho, zodat wij ons kunnen focussen op de juiste analyse, het beste advies, een professionele implementatie en waardevolle service.

Bedrijfsprocessen analyseren en optimaliseren

Implementatie van Zoho applicatie

Onderhoud en support voor Zoho

Ontwikkeling van maatwerk applicaties

Dashboards en rapportages ontwikkelen

Optimalisatie van bestaande Zoho inrichting

Succesvolle klantcases

Ontdek welke vraagstukken wij al eerder mochten oplossen.

Bekijk alles
fotor 2023 5 5 16 17 2

Controleren van gegevens

Updaten klantendata

fotor 2023 5 5 16 3 4

Geïntegreerde app

Urenregistratie

kelly sikkema cg60 wxjvc4 unsplash

Lease berekening maken

Leaseproces

De mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken?

Nuria helpt je graag verder

Dat kan altijd! Vraag een adviesgesprek aan, laat weten waar jij tegenaan loopt en wij zorgen voor een advies op maat!

Adviesgesprek aanvragen
nuria sales marketing prosolic